loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Open sollicitatie

Bedrijfsprofiel
ASV is de officiële Mercedes-Benz personenwagendealer in Eindhoven en Veghel. Met het AMG Performance Center in Veghel en een grote showroom voor nieuw en gebruikt in Eindhoven zijn we verantwoordelijk voor de verkoop en service van Mercedes-Benz en Smart. De kracht van ASV wordt gevormd door vier kernwaarden: service, persoonlijke aandacht, exclusiviteit en kwaliteit. Dat bereiken we met een hecht team van gepassioneerde medewerkers. Allemaal met hun eigen talent. Door ons enthousiasme en professionele manier van samenwerken houden wij onze naam hoog. Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct!

Ons aanbod

Ben jij gedreven, enthousiast en heb je affiniteit met het premium automerk Mercedes-Benz? Heb je altijd al willen werken in een dynamische omgeving waar klantgerichtheid en professionaliteit centraal staan? Dan nodigen we je uit om een open sollicitatie in te dienen bij ASV, de Mercedes dealer in Eindhoven en Veghel.

 

Als potentiële teamlid bij ASV draag je bij aan het leveren van de hoogste standaarden van klantenservice en werk je met een uitgebreid assortiment aan Mercedes-Benz voertuigen en diensten. Je hebt de kans om te groeien binnen een stimulerende en ondersteunende werkomgeving, waar je jouw passie voor auto's kunt combineren met een uitzonderlijke klantbeleving.

Direct contact

Morgen Internet - Zorgeloos website