Over ons

1981

De historie van ASV

Wij zijn gestart in 1981 aan de NCB-Laan in Veghel in een tijd dat de brandstofprijzen de pan uit rezen. Met overtuigend enthousiasme en vol van vertrouwen in de toekomst groeiden we daar al snel uit ons jasje. Ondanks enkele verbouwingen om het voor onze klanten gemakkelijker te maken en de beschikbare ruimte beter te benutten, zijn we 15 jaar later op zoek gegaan naar een meer geschikte locatie.

1995

In eigen stijl

De ideale locatie hebben we in 1995 gevonden op het Heuvelplein in Veghel. De hoek van de Udense- en Erpseweg, waar we geheel in eigen stijl een mooie showroom en werkplaats hebben gebouwd.

2003

Occasion Center

In 2003 is naast het ASV-pand in Veghel het Occasion Center gebouwd, waarmee we de verkoop van jong-gebruikte personenwagens van Mercedes-Benz een nieuwe impuls hebben gegeven in de regio. Het concept was uniek in Nederland, want nergens stonden zoveel SterOccasions op één locatie. Inmiddels is het Occasion Center verhuisd naar onze vestiging in Eindhoven en bevindt zich in dit pand AutoJorg. De dealer voor universele occasions. 

2007

AMG, Maybach en SLR McLaren

Door de uitbreiding van het modellengamma van Mercedes-Benz en onze behoefte om ons AMG-specialisme beter te kunnen tonen, is een etage aangelegd in de showroom in Veghel, die in 2007 in gebruik is genomen. Als kroon op onze inzet is in oktober 2007 door Daimler AG het dealerschap van SLR McLaren en Maybach toegekend aan ASV.

2013

ASV Eindhoven

In 2013 kwam het dealerschap van Mercedes-Benz in regio Eindhoven vrij. ASV is toen door Mercedes-Benz Nederland aangesteld als de officiële personenwagen dealer voor de regio Eindhoven. De zoektocht naar een stijlvolle showroom in Eindhoven heeft ons naar de Hugo van der Goeslaan gebracht: de nieuwe Mercedes-Benz showroom bevindt zich in het beroemde, voormalige DAF gebouw. Dit pand is volledig gerenoveerd in de stijl van Mercedes-Benz. Inclusief high-tech werkplaats, Service Drive-In, Occasion Center en een grote showroom voor al onze modellen.

2017

AMG Performance Center Veghel

In 2017 heeft ASV het AMG Performance Center in Veghel geopend. Het meest vooruitstrevende AMG Performance Center van Nederland. Een kroon op het 35 jarig bestaan van ASV. In het nieuwe AMG Performance Center draait alles om de beleving. Bandenstapels, curbstones en een glazen vloer geven de showroom een unieke uitstraling. De motorgeluiden van alle AMG modellen razen in surround door de showroom. Met het complete AMG modellengamma, spectaculaire verlichting, een meters groot LED scherm en toegang tot tal van digitale media komt het AMG-gevoel dichterbij dan ooit. De werkplaats is ingericht naar AMG specificaties, waar Mercedes-AMG modellen onderhouden worden door speciaal daarvoor gecertificeerde technici. Zo onderstrepen we onze slogan: 'n klasse apart."

 

Waar bent u naar op zoek?