Wij maken graag kennis met u!

ASV Automobielbedrijven is officieel dealer voor Mercedes-Benz personenwagens. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot de meest toonaangevende Mercedes-Benz dealer van Nederland, met een exclusieve showroom en officieel AMG Performance Center in Veghel en een grote showroom voor nieuw en gebruikt in Eindhoven. Daarmee zijn we verantwoordelijk voor de verkoop en service van Mercedes-Benz, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach, Mercedes-EQ en smart.

Service, persoonlijke aandacht, exclusiviteit en kwaliteit

ASV is eigenwijs. Dat uit zich in het autoaanbod, de kenmerkende panden, oog voor detail en serviceverlening. De kracht van ASV Automobielbedrijven wordt gevormd door vier kernwaarden: 

  • Service
  • Persoonlijke aandacht
  • Exclusiviteit
  • Kwaliteit
Het streven om daar ten alle tijden in uit te willen blinken is de basis van ons bedrijf. Dat bereiken we met een hecht team van gepassioneerde medewerkers. Allemaal met hun eigen talent. Door ons enthousiasme en professionele manier van samenwerken houden wij onze naam hoog. We weten met deze heldere bedrijfsstrategie het verschil te maken; u kunt altijd op ons rekenen.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in de exclusieve modellen van Mercedes-Benz. Van Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach en de Mercedes-Benz G-Klasse weten wij u alles te vertellen. Deze vindt u terug in ons AMG Performance Center in Veghel. Ons personeel is getraind u zowel bij aanschaf als technische ondersteuning op een professionele manier van dienst te zijn.

Al meer dan 40 jaar geschiedenis

Cees Hendriks startte in 1981 aan de NCB-Laan in Veghel met Automobiel Service Veghel. Inmiddels zijn we meer dan 40 jaar onderweg maar nog steeds elke dag bezig met onze missie. 'n Klasse apart zijn zit in ons bloed. Lees, bekijk en luister meer over de geschiedenis van ASV.

Ervaar de Klasse

Wij hopen dat deze kennismaking uitnodigt tot een bezoek aan een van onze showrooms. Graag tot ziens bij ASV!

Cees Hendriks
Directeur-eigenaar ASV Automobielbedrijven B.V.

 

Waar bent u naar op zoek?