•  

Driving Performance

Als topprestaties, dynamisch design en een unieke rijbeleving uw hart sneller doen kloppen, dan is een bezoek aan het officiële AMG Performance Center in Veghel een absolute must. In de exclusieve ambiance van onze showroom laten wij u graag kennis maken met het Mercedes-AMG modellengamma, de individualiseringsmogelijkheden en de persoonlijke service van ASV.

Dé benchmark

Het AMG Performance Center Veghel geeft u toegang tot het meest uitgebreide aanbod aan Mercedes-AMG modellen. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in Mercedes-Maybach en de Mercedes-Benz G-Klasse. Het AMG Performance Center is dé benchmark als het gaat om high-end automobielen en bijbehorende service.

AMG Experts

Bij ASV mag u veeleisend zijn, wij zijn dat ook. Dat is de reden dat u in ons bedrijf enkel gepassioneerde werknemers tegenkomt. Mensen die luisteren naar uw wensen en met hun expertise u optimaal kunnen adviseren. Onze AMG-experts zijn dankzij intensieve trainingen en liefde voor hun vak in staat uw wensen werkelijkheid te maken.

Santoni for AMG

In het AMG Performance Center vindt u de Santoni for AMG collectie van het Italiaanse merk Santoni. Speciaal voor AMG met de handgemaakte sneakers en lederen accessoires. 

Mercedes-AMG Workshop

Ook na de aanschaf van uw Mercedes-AMG bent u verzekerd van eerste klas service, zoals u van ASV gewend bent. Het AMG Performance Center beschikt over een high-tech werkplaats waar AMG-technici uw auto in topconditie houden. Onze gecertificeerde AMG serviceadviseur Willem-Jan ten Tije helpt u graag bij vragen over onderhoud en reparatie van uw Mercedes-AMG. 

AMG Events

AMG rijden gaat voor het grootste deel over emotie en beleving. Dat gaat verder dan alleen de auto. Jaarlijks organiseren wij voor onze relaties meerdere AMG evenementen. Want wij zijn ervan overtuigd dat uw en ons enthousiasme aanstekelijk is en fantastisch is om met anderen te delen. Variërend van circuitdagen en golfdagen tot exclusieve introducties en fabrieksbezoeken. Wij zijn uw gastheer. 
 

Waar bent u naar op zoek?