loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ontdek de Mercedes-Benz CLE Coupé 

De nieuwe Mercedes-Benz CLE Coupé is verfijnd, krachtig en biedt u een intuïtieve rijbeleving. Hij staat symbool voor pure dynamiek en innovatiekracht. Dit model is een unieke combinatie van het beste uit de C-Klasse en de E-Klasse. Zo geniet je van het prachtige interieur dat de C-Klasse siert. Ook het comfort van de CLE Coupé is uitzonderlijk, met state-of-the-art technologieën waaronder een MBUX-multimediasysteem van de nieuwste generatie en een Burmester® 3D surround sound systeem.

Exterieur
Het exterieur loopt sportief gestroomlijnd over de voorzijde met aflopende 'shark nose', gespierde powerdomes tot aan de krachtig ogende achterzijde. Verdere highlights zijn het intelligente DIGITAL LIGHT-systeem en de uitnodigende, frameloze portieren. De sportieve uitstraling wordt afgerond door een uitgebreid assortiment uitstekend op elkaar afgestemde lichtmetalen velgen in de maten 18 en 20 inch.

Interieur
In het interieur is sportiviteit gecombineerd met comfort. Ontspan in de multicontourstoelen met massagefunctie met zeven zones of geniet van de topkwaliteit van het Burmester® 3D-surround sound system. Het infotainmentsysteem is voorzien van MBUX, hierdoor is hij nóg slimmer, overzichtelijker en eenvoudiger aan te passen naar jouw wensen. Het totaalbeeld wordt afgerond door het nieuwe design van het dashboard, de standaard AVANTGARDE Line of AMG Line en de sfeerverlichting.

De CLE Coupé begint vanaf €69.763. Voor dat bedrag rijd je de CLE 200 Coupé met mild-hybride 2.0 viercilinder benzinemotor. De CLE 200 Coupé zit vanuit stilstand in 7,5 seconden op een snelheid van 100 km/h en zijn topsnelheid bedraagt 240 km/h. Daarnaast is er nog de CLE 300 en de CLE 450.

Direct contact

Wil je meer weten over de CLE Coupé?

Morgen Internet - Zorgeloos website