loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Maak kennis met de smart #3

Met zijn krachtige, scherpe belijning maakt de smart #3 een sterke indruk. Atletische rondingen verbeteren de aerodynamica, verminderen de luchtweerstand en vergroten de actieradius. Wat betreft acceleratie overtreft de smart #3 zelfs zijn voorganger smart #1. De indrukwekkende BRABUS-versie sprint van 0 tot 100 km/u in slechts 3,7 seconden, terwijl het instapmodel, de Pro, dit doet in 5,8 seconden. De SUV coupé heeft een indrukwekkend actieradius tot wel tot 455 kilometer. Dankzij de DC-snellaadtechnologie met een vermogen tot 150 kW kunt u de smart #3 in minder dan 30 minuten opladen van 10 tot 80 procent,  zo kunt u vol vertrouwen de weg op – terug naar huis of op weg naar je volgende avontuur.

Verschillende uitvoeringen
De smart #3 wordt aangeboden in vijf verschillende uitvoeringen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Zo is er een exclusieve 25th Anniversary Edition beschikbaar. Andere beschikbare uitvoeringen zijn de Pro, Pro+, Premium en de sportieve BRABUS. De smart #3 begint vanaf €38.395,00

Beschikbaarheid in Nederland
We verwachten de smart #3 vanaf begin 2024 in Nederland en in onze showroom. Bent u klaar om de volgende stap te zetten in de toekomst van elektrisch rijden? Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie over de smart #3.

Direct contact

Wil je meer weten over de smart #3?

Morgen Internet - Zorgeloos website