Wees er snel bij!

Private Lease GLA vanaf € 599,- p/m

De nieuwe GLA rijdt u met Private Lease van Mercedes-Benz al vanaf € 599,- per maand. Deze compacte allrounder staat symbool voor onbeperkte vrijheid. Een sportief en dynamisch design, ultramoderne aandrijvingstechnologie en uiteraard het comfort en de veiligheid van een Mercedes-Benz: alles is mogelijk. Geniet van dat alles in uw nieuwe GLA.

Inclusief vaste kosten, exclusief de zorgen

Met privélease is uw eigen GLA dichterbij dan ooit. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een splinternieuwe Mercedes-Benz, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken. De samenwerking tussen ASV en Mercedes-Benz Financial Services maakt de scherpe tarieven mogelijk. U profiteert van het voordeel van onderhoud en reparatie via ASV, de verzekering, rente en alle andere inbegrepen kostenposten. Het mes snijdt aan meerdere kanten en dat merkt u niet alleen financieel, maar ook in de dagelijkse praktijk.

GLA direct uit voorraad

0 voertuigen voor u gevonden

 Filter
 Sorteren
Sorteren op
Sorteerrichting
Carrosserie soort
Modellen
Prijs €0 - 300.000
Transmissie
Maak uw keuze
Brandstof
Maak uw keuze
Bouwjaar
Kilometerstand
Kleuren
Type voertuig
Nieuw
Locatie
Maak uw keuze

Geen resultaten

Helaas hebben wij geen voertuigen op voorraad met de door u aangegeven criteria.


Actieperiode t/m 30 september 2020. Looptijd 24 t/m 60 maanden. Niet in combinatie met eventuele andere acties. Leasetarief per maand inclusief BTW op basis van Private Lease, looptijd 48 maanden, 10.000 km per jaar. Dit betreft een aanbod voor een particuliere klant. Tarieven zijn inclusief verzekering (€ 150 eigen risico), onderhoud en reparatie, banden, pechhulp, ontslagdekking, overlijdensrisico verzekering, afleveringskosten, rente en afschrijving en wegenbelasting (regio Utrecht). Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 50% van de resterende leasetermijnen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040, toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Zolang de voorraad strekt. 

 

Waar bent u naar op zoek?