loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Vacature HR medewerker

Bedrijfsprofiel
ASV Automobielbedrijven B.V. is de officiële Mercedes-Benz personenwagendealer in Eindhoven en Veghel. Met het AMG Performance Center in Veghel en een Mercedes-Benz Flagship Store voor nieuw en gebruikt in Eindhoven zijn we verantwoordelijk voor de verkoop en service van Mercedes-Benz en Smart. De kracht van ASV wordt gevormd door vier kernwaarden: service, persoonlijke aandacht, exclusiviteit en kwaliteit. Dat bereiken we met een hecht team van gepassioneerde medewerkers. Allemaal met hun eigen talent. Door ons enthousiasme en professionele manier van samenwerken houden wij onze naam hoog. Wil jij deel uitmaken van ons team? Ter uitbreiding van onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een HR medewerker.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Jouw werkzaamheden zijn heel divers en zullen onder andere bestaan uit het opstellen van arbeidsovereenkomsten, contractmanagement en optimaliseren van administratieve HR processen. Je bent ook het aanspreekpunt voor medewerkers met HR gerelateerde vraagstukken en biedt waar nodig een luisterend oor.

Wat vragen wij van jou?
Deze vacature past perfect bij jou wanneer jij het leuk vindt om een uitgebreid takenpakket te hebben en je collega graag zo goed mogelijk ondersteunt. Je weet van aanpakken en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Je werkt nauwkeurig en weet structuur aan te brengen in je werk. Je vindt het prettig om ook zelfstandig aan de slag te gaan en bent proactief en doelgericht in je aanpak.

Jouw profiel
- Je hebt minimaal mbo denk- en werkniveau.
- Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie;
- Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar;
- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
- Je bent woonachtig in de regio. 

Ons aanbod

- Een uitdagende baan bij een stabiel en groeiend bedrijf met gepassioneerde medewerkers;
- Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
- Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens ASV-indeling; ruim boven cao.  

Interesse?
Ben jij dé kandidaat voor de functie HR medewerker, voldoe je aan de profieleisen en kan je niet wachten om je carrière bij ASV te beginnen? Dan kijken we er naar uit om kennis met je te maken!
Vertel ons wie je bent, wat je ambities zijn en waarom juist jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie. Mocht je nog meer informatie willen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Vanessa Verstijnen, medewerker HR, tel. 040-249 49 51 of solliciteer direct via onderstaande knop. 

Direct contact

Interesse in deze vacature?

Morgen Internet - Zorgeloos website