Uw garantie verlengen met WarrantyExtension

WarrantyExtension is een verzekeringsproduct dat u voor de periode ná afloop van de fabrieksgarantie kunt afsluiten. 

Tijdens de fabrieksgarantie kunt u bij ASV de WarrantyExtension voor maximaal 3 jaar afsluiten. Na afloop van de fabrieksgarantie kan dit steeds voor 1 of 2 jaar, mits dit aansluit op een bestaand WarrantyExtension contract. Dat is volledige zekerheid. WarrantyExtension biedt een extra ruime dekking die op hoofdlijnen gelijk is aan de fabrieksgarantie.

De voordelen van WarrantyExtension

  • Flexibele en snelle schadeafhandeling zonder onvoorziene kosten.
  • Geen eigen risico bij eventuele reparatie.
  • Hogere restwaarde, onder voorwaarde dat uw onderhoud en eventuele reparaties worden uitgevoerd bij de officiële Mercedes-Benz dealer.
  • Geldig in heel Europa.
  • Kan worden afgesloten tot 9 jaar na eerste kentekenregistratie en tot een maximum van 150.000 km.
  • WarrantyExtension is geldig tot een kilometerstand van 200.000 km.
  • Gekoppeld aan de auto en dus overdraagbaar bij particuliere verkoop van uw auto.
  • Mogelijkheid tot jaarlijkse verlenging van de verzekerde periode.

Tarieven

Uw WarrantyExtension tarief is afhankelijk van de looptijd, uw auto en het moment van afsluiten (binnen of buiten de fabrieksgarantie). De WarrantyExtension gaat in wanneer de fabrieksgarantie verloopt of wanneer uw laatste WarrantyExtension-contract verloopt. U kunt in de tarievenlijst direct zijn welk tarief er voor uw auto geldt. Voor taxi-voertuigen gelden afwijkende tarieven.


WarrantyExtension aanvragen

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Getoonde prijzen dienen ter indicatie, er kunnen geen rechten aan ontleend worden. We nemen contact met u op over de specifieke prijs voor uw voertuig. Prijzen zijn consumentenprijzen inclusief assurantie belasting (21%). Voertuigen mogen niet meer dan 150.000 km hebben gereden bij het afsluiten van WarrantyExtension en is niet af te sluiten voor koeriersdiensten / hulpdiensten / verhuurbedrijven / waardetransport / vierwielaangedreven voertuigen. Voor buitenlandse kentekens, lesvoertuigen en taxi voertuigen is WarrantyExtension mogelijk beschikbaar onder voorwaarden. Neem daarvoor contact met ons op.


 

Waar bent u naar op zoek?