Uw garantie verlengen met SterGarantie.

SterGarantie is een verzekeringsproduct dat u voor de periode ná afloop van de fabrieksgarantie kunt afsluiten. 

Tijdens de fabrieksgarantie kunt u bij ASV de SterGarantie voor maximaal 3 jaar afsluiten. Na afloop van de fabrieksgarantie kan dit steeds voor 1 jaar. Dat is volledige zekerheid. SterGarantie biedt een extra ruime dekking die op hoofdlijnen gelijk is aan de fabrieksgarantie.

De voordelen van SterGarantie

  • Flexibele en snelle schadeafhandeling zonder onvoorziene kosten.
  • Geen eigen risico bij eventuele reparatie.
  • Hogere restwaarde, onder voorwaarde dat uw onderhoud en eventuele reparaties worden uitgevoerd bij de officiële Mercedes-Benz dealer.
  • Geldig in heel Europa.
  • Kan worden afgesloten tot 8 jaar na eerste kentekenregistratie en tot een maximum van 200.000 km.
  • Gekoppeld aan de auto en dus overdraagbaar bij particuliere verkoop van uw auto.
  • Mogelijkheid tot jaarlijkse verlenging van de verzekerde periode.
  • Geen kilometerbeperking gedurende de looptijd van de SterGarantie. 

Tarieven

Uw SterGarantie tarief is afhankelijk van de looptijd, uw auto en het moment van afsluiten (binnen of buiten de fabrieksgarantie). De SterGarantie gaat in wanneer de fabrieksgarantie verloopt of wanneer uw laatste SterGarantie-contract verloopt. U kunt hieronder in het formulier direct zijn welk tarief er voor uw auto geldt.


Stergarantie aanvragen

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Getoonde prijzen dienen ter indicatie, er kunnen geen rechten aan ontleend worden. We nemen contact met u op over de specifieke prijs voor uw voertuig. Prijzen zijn consumentenprijzen inclusief assurantie belasting (21%). Voertuigen mogen niet meer dan 200.000 km hebben gereden bij het afsluiten van SterGarantie en is niet af te sluiten voor koeriersdiensten / hulpdiensten / verhuurbedrijven / waardetransport / vierwielaangedreven voertuigen. Voor buitenlandse kentekens, lesvoertuigen en taxi voertuigen is SterGarantie mogelijk beschikbaar onder voorwaarden. Neem daarvoor contact met ons op.


 

Waar bent u naar op zoek?