Mercedes-Benz Repair & Reconnect

Wat op het eerste gezicht een kleine schade lijkt kan enorme gevolgen hebben voor u en uw omgeving. Niet alle schade is namelijk zichtbaar. Zo kan een aanrijding met een paaltje direct impact hebben op alle niet zichtbare technologie in uw Mercedes-Benz. Met Mercedes-Benz Repair & Reconnect wordt ook de schade achter de schade gerepareerd. Neem voor reparaties direct contact op met ASV Mercedes-Benz. Zo blijft je Mercedes-Benz ook presteren als een Mercedes-Benz. Wel zo gemakkelijk. En veilig. 

Zekerheid. Gecertificeerd Repair & Reconnect dealer

Bij een Mercedes-Benz mag u de hoogste standaard in veiligheid verwachten. Met Repair & Reconnect maken wij dat waar. ASV is gecertificeerd Repair & Reconnect dealer en heeft alle specifieke kennis over de aansluitingen, kalibratie en aanpassing van sensoren en camera's in huis. 

Repair & Reconnect werkt uitsluitend met gespecialiseerde apparatuur en Mercedes-Benz Originele Onderdelen. De auto moet na een reparatie immers weer op het hoogste niveau kunnen presteren. Net als vóór de schade. En opdat u met een gerust hart nieuwe kilometers kunt afleggen, bieden wij vier jaar garantie op de reparatie en twee jaar op de onderdelen.

Vertrouw op het beste schadeherstel.

De voordelen voor u:

  • Een integrale aanpak om uw Mercedes-Benz weer in topvorm te krijgen.
  • Gecertificeerde Repair & Reconnect dealer
  • Er wordt uitsluitend gewerkt met gespecialiseerde apparatuur en Mercedes-Benz OrigineleOnderdelen.
  • Vier jaar garantie op reparatie en twee jaar garantie op onderdelen.

 

Waar bent u naar op zoek?