Upgrade uw auto gratis met connectiviteitsfuncties.

De Mercedes me adapter is volledig gratis, ook de installatie. Er zijn géén verborgen kosten of verplichte abonnementen van toepassing. U profiteert u van individueel onderhoudsmanagement, directe toegang tot uw voertuigdata en de parkeerlocatie van uw auto en meer.

Om uw optimaal te kunnen helpen, vragen wij u onderstaand stappenplan te volgen voor het aanvragen van een Mercedes Me adapter.

Stap 1: Check of uw Mercedes-Benz compatible is.

De Mercedes me Adapter kan voor vele Mercedes-Benz-modellen vanaf bouwjaar 2002 worden gebruikt. De compatibele modellen kunt u vinden in onderstaande tabel.
Staat uw auto er niet bij?  Waarschijnlijk is uw Mercedes-Benz dan af-fabriek voorzien van Mercedes me en/of niet compatible met de Mercedes me Adapter. 

 

Stap 2: Check of uw smartphone compatible is.

Voor de Mercedes me Adapter-app is Bluetooth® vereist. De app is geschikt voor alle gangbare smartphones en is beschikbaar in de desbetreffende app stores:

Apple:
iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, SE, 7, 8, X, XS, XR, 11, 11 Pro
Besturingssysteem vanaf versie iOS 10.1
iPhones met een jailbreak worden om veiligheidsredenen niet ondersteund.

Android:
Besturingssysteem vanaf versie 5.0.0
Smartphones met root-toegang worden om veiligheidsredenen niet ondersteund. 

Stap 3: Maak een Mercedes me account aan.

Heeft u nog geen Mercedes me account? Registreer u dan bij Mercedes me en accepteer de voorwaarden. Zorg ervoor dat u uw wachtwoord noteert of goed onthoudt. 

Stap 4: Download de Mercedes me Adapter app voor uw smartphone.



Stap 5: Maak een gratis koppel-afspraak.

Maak een afspraak zodat we samen met u de adapter kunnen inbouwen en met uw telefoon kunnen koppelen. Dit duurt ca. 15-30 minuten. Vergeet uw smartphone niet mee te nemen naar uw afspraak.

 

Waar bent u naar op zoek?