Historie ASV Mercedes-Benz

 


Wij zijn gestart in 1981 aan de NCB-Laan in Veghel in een tijd dat de brandstofprijzen de pan uit rezen. Met overtuigend enthousiasme en vol van vertrouwen in de toekomst groeiden we daar al snel uit ons jasje. Ondanks enkele verbouwingen om het voor onze klanten gemakkelijker te maken en de beschikbare ruimte beter te benutten, zijn we 15 jaar later op zoek gegaan naar een meer geschikte locatie.


Die hebben we gevonden op de hoek van de Udense- en Erpseweg, waar we een mooie showroom hebben gebouwd, waar we sinds december 1995 zijn gevestigd.In 2003 is daar het Occasion Center naast gebouwd, waardoor we de verkoop van jong-gebruikte personenwagens van Mercedes-Benz een nieuwe impuls hebben gegeven. Het concept is uniek in Nederland, want nergens staan zoveel SterOccasions op één locatie.

 

 

Door de uitbreiding van het modellengamma van Mercedes-Benz en onze behoefte om ons AMG-specialisme beter te kunnen tonen, is een etage aangelegd in de showroom, die in 2007 in gebruik is genomen. Als kroon op onze inzet is ons in oktober 2007 het dealerschap van SLR McLaren en Maybach toegekend.ASV is per 1 november 2013 door Mercedes-Benz Nederland aangesteld als de officiële personenwagendealer voor de regio Eindhoven. De zoektocht naar een stijlvolle showroom in Eindhoven heeft ASV naar de Hugo van der Goeslaan gebracht: de nieuwe Mercedes-Benz showroom bevindt zich in het beroemde voormalige DAF gebouw.In 2017 heeft ASV het AMG Performance Center in Veghel geopend. Het meest vooruitstrevende AMG Performance Center van Nederland. Een kroon op het 35 jarig bestaan van ASV.  In het nieuwe AMG Performance Center draait alles om de beleving. Bandenstapels, curbstones en een glazen vloer geven de showroom een unieke uitstraling. De motorgeluiden van alle AMG modellen razen in surround door de showroom. Met het complete AMG modellengamma, spectaculaire verlichting, een meters groot LED scherm en toegang tot tal van digitale media komt het AMG-gevoel dichterbij dan ooit. De werkplaats is ingericht naar AMG specificaties, waar Mercedes-AMG modellen onderhouden worden door speciaal daarvoor gecertificeerde technici. Zo onderstrepen we onze slogan: ‘n klasse apart.”