ASV in het kort


ASV is in 1981 opgericht in Veghel vanuit passie en fascinatie voor het autovak. Door de jaren heen is ASV uitgegroeid tot de meest toonaangevende Mercedes-Benz dealer van Nederland, met een showroom en officiëel AMG Performance Center in Veghel en een grote showroom voor nieuw en gebruikt in Eindhoven.  

 

Specialisatie

ASV is gespecialiseerd in het exclusieve segment van Mercedes-Benz, en dan met name in de AMG-modellen en de iconische G-Klasse. Van bijna alle AMG-uitvoeringen die Mercedes-Benz levert, staat er bij ASV een exemplaar in de showroom. Daarnaast vertegenwoordigt ASV ook het merk Mercedes-Maybach.


Complete dienstverlening

ASV weet het verschil te maken met een heldere bedrijfsstrategie waarin vertrouwen, service en kwaliteit centraal staan. U kunt altijd op ASV rekenen. Naast het leveren van een breed pakket aan mobiliteitsdiensten en -services gelooft ASV in persoonlijke aandacht.


Samen met u zoekt ASV naar de beste invulling van uw wensen. ASV-medewerkers nemen alle tijd om u te adviseren. Het zijn de basiselementen voor een goede relatie. ASV is eigenwijs. Dat uit zich in het autoaanbod, de kenmerkende panden, oog voor detail en serviceverlening.


Persoonlijk contact

De kracht van ASV ligt met name in vertrouwen en persoonlijk contact. Dat dit loont, blijkt; ASV is in 2014 uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealergroep en in 2015 tot beste Mercedes-Benz dealer van Nederland! 

 

Duurzaam ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van groot belang voor ASV. We streven naar het behoud van groei, duurzaamheid en winst, waarbij de meest optimale klantbeleving centraal staat. Dit betekent dat ASV graag een bijdrage levert aan het welzijn van de klanten, werknemers en directe omgeving en kiest voor een milieubewuste bedrijfsvoering.


Ervaar de klasse

Ervaar de klasse van ASV zelf en kom langs bij een van de vestigingen. Naast de locatie in Veghel, vindt u ook een unieke showroom in Eindhoven.