De GLE Coupé combineert het indrukwekkende vermogen van een terreinwagen met de sportiviteit en elegantie van een Coupé.

Exterieurdesign: harmonieuze elegantie.

De schuiner geplaatst voorruit laat de GLE Coupé er niet alleen dynamischer uitzien; hij sluit ook beter aan op de aflopende daklijn en zorgt voor een harmonieuze elegantie. De flanken zijn rustig en geaccentueerd en laten daardoor de grote velgen beter tot hun recht komen. De vloeiende overgang van de achterklep naar de bumper, de kentekenplaat in de bumper boven de hoogglanzend chromen bodembeschermingsplaat en de geïntegreerde uitlaatsierstukken ronden de synthese van Coupé en SUV af.

Interieurdesign: moderne en luxe uitstraling.

De hoogwaardige vormgeving en afwerking van alle oppervlakken en sierdelen alsmede de indrukwekkende ergonomie geven de GLE Coupé een moderne en luxe uitstraling. Een voorbeeld hiervan zijn de twee grote displays in de cockpit en het markant vormgegeven dashboard, horizontaal gescheiden door een sierdeel dat doorloopt tot in de portierbekleding. De sportstoelen in lederlook ARTICO en het nieuwe sportstuur in nappaleder zorgen voor een sportief accent.

De nieuwste generatie rijassistentiesystemen.

De GLE Coupé beschikt over de nieuwste generatie rijassistentiesystemen van Mercedes-Benz. Dit leidt tot een uitzonderlijk hoge mate van veiligheid, met name tijdens het filerijden. De actieve file-assistent kan de rijbaan volgen (mits er wegmarkeringen zijn) en tot een snelheid van circa 60 km/h een veilige afstand tot de voorligger bewaren. De auto kan tot een minuut na stilstand automatisch weer optrekken. Op meerbaanswegen, kan de actieve stuurassistent de bestuurder ondersteunen met de noodrijbaanfunctie.

Video

Proefrit Download brochure Download prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?