De nieuwe B-Klasse.

Justify nothing

B-Klasse Sports Tourer

We hebben de gezinsauto opnieuw uitgevonden. De nieuwe B-Klasse is er. Dynamischer, comfortabeler en veiliger dan ooit tevoren.

De nieuwe B-Klasse is met intelligente assistentiesystemen en functies uitgerust om ervoor te zorgen dat u nu nóg beter wordt beschermd en minder belast tijdens de rit. Deze systemen kunnen bijvoorbeeld automatisch gevaarlijke situaties waarnemen en daarvoor waarschuwen of zelfs corrigerend optreden. Kortom, samen met uw inzittenden bent u altijd in goede handen.

Afhankelijk van de motoruitvoering kan de nieuwe B-Klasse met de als optie leverbare vierwielaandrijving 4MATIC worden uitgerust, die in elke situatie voor een uitstekende verhouding tussen dynamiek, tractie en efficiëntie zorgt. De in de achterasaandrijving ondergebrachte elektrohydraulisch aangestuurde lamellenkoppeling zorgt ervoor dat het koppel volledig variabel kan worden verdeeld, waardoor niet alleen een zuinige voorwielaandrijving kan worden gerealiseerd, maar ook een 50 : 50 koppelverdeling voor sneeuw, natte weersomstandigheden of dynamische rijmanoeuvres. Op deze manier komt u steeds veilig en soepel op uw bestemming.

brochure

 

meer info

 

prijslijst

 

samenstellen