Reviews

De mening van onze klanten vinden wij belangrijk. Na aanschaf of onderhoud van een auto vragen wij onze klanten dan ook om ons te beoordelen. Eerlijk, open en transparant. Via Klantenvertellen.nl kunt u inzien hoe onze klanten onze dienstverlening beoordelen.


ASV Eindhoven
 
ASV Veghel


Zelf beoordelen

Kies de vestiging waar u een beoordeling voor wilt achterlaten.

2 ASV Eindhoven

Showroom zeer mooi Merk zeer mooi Communicatie zeer arrogant Deskundigheid zeer twijfelachtig

1 april 2020

Willem uit Geldrop

  • service1
  • deskundigheid1
  • prijs/kwaliteit1
10 ASV Veghel

Nvt

20 maart 2020

Harrie uit Berghem

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 ASV Eindhoven

.

18 maart 2020

Dave Smulders uit Eindhoven

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
9 ASV Eindhoven

Fijn gesprek gehad, ben blij met aankoop. Perfecte aflevering alles gedaan wat gevraagd was. Na aankoop nog opvolging over tevredenheid. Van receptie tot verkoop erg goed.

13 maart 2020

Frans uit Valkenswaad

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
10 ASV Veghel

Mijn ervaring is prima, je wordt er goed en netjes ontvangen en behandeld en de reparaties worden keurig uitgevoerd!!

3 maart 2020

john uit St Oedenrode

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Eindhoven

keurig te woord gestaan faciliteiten om te kunnen werken alles volgens afspraak in orde gebracht

27 februari 2020

Eric uit Schraven

  • service10
  • deskundigheid10
5 ASV Eindhoven

Voor een beurt een afspraak gemaakt. Tussentijds een klacht gemeld over de aut. transmissie. Dit werd ook op afstand uitgelezen en erkend. Dit zou op hetzelfde moment van de beurt opgelost worden aldus de meneer aan de telefoon. Op het "moment surpreme" was er geen diagnosemonteur beschikbaar en kon deze check naar de aut. transmissie en de update niet plaatsvinden. Er tussendoor duwen van de auto ging niet. Later heeft men alsnog de update kunnen draaien en is het allemaal goed gekomen. Waar gewerkt wordt maakt men fouten en communiceren is het moeilijkste wat er is, ook met klanten :-) Verder merk ik in het algemeen het navolgende op. Wanneer ik met de auto langskom met een klacht, kan er geen monteur vrijgemaakt worden om even naar de auto te kijken. Daar moest ik weer een aparte afspraak voor maken. Lijkt mij niet "des Mercedes". Service staat hoog in het vaandel bij MB maar in de praktijk blijkt het een beetje tegen te vallen. Wat je bij andere merken wel hebt, zoals "rij maar even binnen dan lezen we het uit" dat is er blijkbaar niet en dat vind ik m.i. een tekortkoming in de service.

26 februari 2020

Stefan uit Eindhoven

  • service5
  • deskundigheid8
10 ASV Veghel

Prima service en altijd klantgericht!

21 februari 2020

Frank uit SINT ANTHONIS

  • service10
  • deskundigheid10
9 ASV Eindhoven

A-beurst snel en goed uitgevoerd en auto gepoetst. Vriendelijke ontvangsten mogelijkheid in de showroom te werken. kosten vallen zoals altijd weer tegen.

20 februari 2020

Jan uit Bouman

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit6
8 ASV Eindhoven

Servicebalie is goed toegankelijk en er kunnen op voorhand prima afspraken worden gemaakt zoals bijvoorbeeld vervangend vervoer.

13 februari 2020

GJ Coolen uit ROSMALEN

  • service8
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit6
9 ASV Eindhoven

Na de beurt is gebleken dat de MB-me adapter opnieuw moest worden geďnstalleerd. Misschien is ie eruit geweest. Wellicht is een check op het eind een verbeter optie.

6 februari 2020

Jos Driessen uit Eindhoven

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 ASV Veghel

Geen

30 januari 2020

Erdogan demirci uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 ASV Eindhoven

Top service, super vervangende auto.

23 januari 2020

Richard uit Ammerzoden

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 ASV Eindhoven

De onderhoudswerkzaamheden aan mijn auto zijn naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd.

20 januari 2020

Mattie uit Helmond

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Eindhoven

Alles is keurig verlopen zoals vooraf was gecommuniceerd.

20 januari 2020

Bert-Jan uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Eindhoven

zeer tevreden! Ik rij inmiddels helemaal uit Heusden naar Eindhoven voor jullie service en kwaliteit.

20 januari 2020

Judith uit Bergschenhoek

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 ASV Eindhoven

Prima ervaring, alles mooi in orde en bij het ophalen van de auto was deze ook nog eens keurig gewassen.

15 januari 2020

Dennis uit Meijer

  • service9
  • deskundigheid9
10 ASV Veghel

Bandenwissel zoals het hoort! rustig aan bureau zitten wachten en auto schoon terug

14 januari 2020

K.M. uit Breddels

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Veghel

uitstekend

9 januari 2020

cathie Loeters uit Heesch

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Eindhoven

Vandaag weer een hele mooie Mercedes in ontvangst mogen nemen. Ik kan goed overweg met Jeroen van Noort, koopproces gaat altijd voorspoedig. Kwam hem laatst eigenlijk alleen even de beste wensen overbrengen, maar ja dan staat daar weer een hele mooie estate. Echt iets anders dan de coupe die ik reed, maar goed, geniet van het leven het is zo kort en als het financieel kan doen! PS; Nu nog de fotografie met de Belgen regelen.

9 januari 2020

Eric uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Veghel

Zoals altijd goed geholpen en erg service gericht.

7 januari 2020

John de Wit uit Zijtaart

  • service10
  • deskundigheid10
10 ASV Veghel

Goed op de hoogte gehouden

7 januari 2020

Dajm uit Geffen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 ASV Veghel

Vriendelijke en correcte ontvangsten met volledige aandacht en heldere deskundige toelichtingen.

2 januari 2020

Jan uit Boekel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 ASV Veghel

Alles volgens afspraak. Vlotte afhandeling, correcte communicatie. Met mooi gewassen auto vertrokken voor weer veel kilometers rijplezier in mijn CLA shooting brake!

24 december 2019

Els uit Delwijnen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
8 ASV Veghel

aandacht voor de klant

24 december 2019

Richard uit Schijndel

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
10 ASV Veghel

Top

23 december 2019

Rob uit Slijk-Ewijk

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Veghel

Alles goed geregeld

23 december 2019

Joop uit Milheeze

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Veghel

Met een probleem aan de achteras gekomen. En dit is helemaal kosten loos gemaakt. En de Mercedes is 10 jaar oud

23 december 2019

JWM Coppens uit Volkel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 ASV Veghel

zeer vriendelijk en behulpzaam

23 december 2019

Guido Leunissen uit Best

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
9 ASV Veghel

TOP Service :-) Kan ik alleen maar Aanbevelen !

23 december 2019

Michael uit Rees (D)

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Eindhoven

Altijd vriendelijk en correct personeel. Goede informatie voorziening en snelle service.

23 december 2019

Kjeld uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
8 ASV Eindhoven

The car after service is noticeably quieter. I wonder what was regulated to make it quieter. It would be great to have the summary report of what was performed in my car during the maintenance.

23 december 2019

Marcin uit Eindhoven

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit6
6 ASV Veghel

door een lekke band aangewezen op nooddiensten. dan wordt de afwezigheid van een reserve wiel wel erg duidelijk als gemis ervaren.

20 december 2019

Gert Meijer uit helmond

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit5
10 ASV Eindhoven

Ik ben bijzonder goed geholpen door Jeroen van Noort, goede communicatie en ook deskundigheid, daarbij ook heel vriendelijk. Al met al zeer tevreden en natuurlijk ook over mijn nieuwe auto.

19 december 2019

Barbara uit Den Haag

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Eindhoven

Zie bovenstaande.

18 december 2019

Rinus uit Helmond

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Veghel

Service was weer top !

17 december 2019

Gino Sanders uit Schijndel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Eindhoven

Na groot onderhoud auto prachtig opgeleverd

17 december 2019

Shamier uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 ASV Veghel

Aardige mensen, prettige plek om te werken.

16 december 2019

Marc uit Zeeland

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
1 ASV Eindhoven

Veel te duur voor een kleine onderhoudsbeurt !!

16 december 2019

Lavin aziz uit Son en breugel

  • service5
  • deskundigheid4
  • prijs/kwaliteit1
10 ASV Eindhoven

Zeer welkome ontvangst door twee prachtige receptionistes die je meteen vragen of ze je kunnen helpen en ook koffietje aanbieden. Winterbanden en velgen besteld en die werden direct vakkundig gemonteerd, ook werd als extra service de auto geheel gewassen en zag er weer als nieuw uit. Batterij in sleutel werd gratis vernieuwd. Airco systeem nagekeken De meest sympathieke verkoper ooit "JEROEN" heeft ons ook nog aan de koffietafel even gezelschap gehouden. Bezoek aan dit bedrijf is als een warm bad. Iedereen is heel vriendelijk en niks is hen teveel. Bij vertrek nog uitgebreide perfecte uitleg gekregen van de werkzaamheden aan het airco systeem. KLASSE BEDRIJF dank U.

13 december 2019

Christ uit Arendonk Belgi

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Veghel

Al lange tijd zeer goed

12 december 2019

Harrie uit Uden

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 ASV Veghel

Uitstekend. Snel servicegericht en vriendelijk.

12 december 2019

Gerrit uit Huizen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 ASV Eindhoven

goed

12 december 2019

Puck uit Baambrugge

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit7
10 ASV Eindhoven

Nette vriendelijke behandeling.

11 december 2019

Jan van Mierlo uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
8 ASV Eindhoven

Als hiervoor vermeld

10 december 2019

Els uit Nuenen

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit6
10 ASV Eindhoven

's Avonds tot de ontdekking gekomen dat mijn winterband lek was. Door kundige service en servicegerichtheid van ASV de volgende ochtend direct geholpen en voorzien van vervangend vervoer. Auto na werkzaamheden gewassen. Hulde voor de service!

9 december 2019

Morris uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
3 ASV Veghel

Sinds de laatste keer dat mijn auto bij ASV is geweest werkt de software zeer slecht. 1. Via de stuur bediening een oproep doen lukt niet. Hij zegt dan telkens dat hij geen verbinding kan maken en stopt dan!! 2. De interval regensensor blijft de ruitenwisser maar aansturen ook al is de raam droog!! 3. Wanneer ik met de navigatie van de auto rijdt, rijdt ik altijd een langer afstand dan met carplay. U zou mij carplay als service voor niets moeten geven omdat hetgeen ik bij de auto gekocht hebt niet naar behoren functioneert. Ik heb dit al vanaf het begin dat ik de auto in mijn bezit heb bij u aangegeven. Nu na ruim twee jaar is het nog steeds zwaar klote. 4. Ik begrijp niet waarom u mij een factuur van 10,= stuurt voor enkele liter brandstof. Uw garage is slechts een paar kilometer van mijn werkplek en met de brandstof die erin zat had u nog wel vijf keer heen en weer kunnen rijden. Declareer het dan rechtstreeks bij Alphabet. 5. Ik begrijp niet waarom een productiefout aan de auto (reparatie linkerwielkast) van schade afgewikkeld moet worden terwijl dit een tekortkoming aan de auto is. Dit geeft een scheef beeld. Al met al zult u wel aanvoelen dat ik geen blije Mercedes-rijder ben. Ik ga dit bij de eerst volgende enquete van Mercedes ook bij hen melden dat ik behoorlijk teleurgesteld ben en dat ik meer waar voor mijn geld had verwacht. M.vr.gr. P. van Deursen

Reactie ASV Veghel

Beste meneer van Deursen, Wij hebben u inmiddels telefonisch gesproken en aangegeven dat wij uw beoordeling in behandeling hebben genomen. Wij zullen u binnenkort zoals afgesproken informeren. Met vriendelijke groet Werkplaatsreceptie ASV Veghel

3 december 2019

P. van Deursen uit Bakel

  • service4
  • deskundigheid6
  • prijs/kwaliteit2
10 ASV Eindhoven

.

3 december 2019

Jos uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 ASV Eindhoven

Eerder was ik nooit te spreken over hoe ik behandeld werd bij jullie garage. Dit vond ik deze keer een stuk prettiger gaan. Ik werd voor het eerst fatsoenlijk behandeld, normaal aangesproken en ik werd meteen gevraagd waarmee ik geholpen kon worden.

3 december 2019

Nik Kluijtmans uit Eindhoven

  • service10
7 ASV Veghel

Fijn dat een chauffeur of werknemer auto ophaalt en weer terug brengt. Auto wordt netjes afgeleverd

28 november 2019

Karin uit Schijndel

  • service8
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit6
10 ASV Eindhoven

Prettige, vriendelijke ontvangst bij de receptie, mooie leenauto meegekregen, netjes antwoord gekregen op vragen en uitleg bij wat er is gedaan aan de auto en de auto stond netjes gewassen en gestofzuigd weer klaar voor gebruik.

28 november 2019

Egbert Touw uit Maasdam

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Veghel

Ik ben zeer tevreden met de service van de auto en de vriendelijke manier waarop je benaderd wordt als klant .

25 november 2019

Mieke uit Helmond

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
8 ASV Eindhoven

Voor mijn auto is in 1 dag zowel een grote onderhoudsbeurt, een APK keuring en de wissel van de winterbanden uitgevoerd en dit is allemaal correct gebeurd. Ik werd in de loop van de dag gebeld om af te stemmen over vervanging van remblokken, ruitenwisserbladen e.d. Toen werd mij medegedeeld dat ik een goeie 1.200 moest betalen. Ik heb echter een onderhoudscontract bij de Mercedes garage ASV, dus ik hoefde alleen voor de wissel van de winterbanden te betalen. Het verbaasde mij dat dit eerst niet in beeld was.

25 november 2019

GMJ Evens uit Eindhoven

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
2 ASV Eindhoven

GLA gekocht in Juni 2019 eerste dag op de terugweg uitvallen radio, navigatie , telefoon alles weg na ongeveer 5 a 10 minuten alles weer aankunnen zetten . Onderweg een raar wauwend geluid 2 gecupte achterbanden !! helaas hebben wij 200 euro moeten betalen voor het vervangen hiervan GARANTIE ho maar . In totaal 7 keer terug geweest 14 x 93 kilometer dus . vergoeding NIKS . 28 oktober hele dag bij ASV geweest en er werd een defecte module rechts achterin gevonden en de USB tussen de stoelen deze zijn besteld en op 29 Oktober vervangen en meteen een is er een stukje software op de SD kaart van de Navigatie geplaatst wat het uitvallen radio moet tegen gaan helaas valt deze nog steeds uit . Afgelopen vrijdag 15 November de auto bij Herbrand in Emmerich gebracht en laten testen en wat was er stuk de ACCU is en heeft heel weinig power . ASV benaderd en vandaag nadat ik ze zelf weer moest mailen kreeg ik een mail terug dat HUN monteur de accu getest had en goed was IDD nadat deze de gehele dag aan de lader had gestaan ivm software instaleren van de module en USB poort !! juist als je dan gaat testen is de test uiteraard goed . Mensen pas op wat je hier koopt of laat uitvoeren het is een boevenbende en hebben meerdere zaken onder andere namen !!! Wij zijn echt benadeeld voor ruim 5000 euro !!! Wij hebben gezegd doe onze CLA shooting brake terug en ons geld maar daar willen ze niet aan deze is verkocht aan een handelaar .. euh de zoon van de directie heeft een bedrijf wat ook deels ASV is . Nogmaals zo een oplichtersbende bij elkaar bah bah . In ieder geval ligt alles al klaar voor ten uitvoer brengen bij instanties

24 november 2019

Marc uit sHeerenberg

  • service1
  • deskundigheid1
  • prijs/kwaliteit1
10 ASV Veghel

Goede afhandeling en service

21 november 2019

Peter uit Ede

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
5 ASV Eindhoven

Helaas zijn mijn ervaringen met de werkplaats minder positief dan ik had verwacht. In mijn lease contract staat dat ik pas recht heb op een vervangend vervoer, na 24 uur. Helaas bied ASV geen leenauto aan uit service oogpunt en ook geen haal en breng service. Hierdoor heb ik veel moeite moeten doen en mijn auto pas ook 1 dag later kunnen ophalen (kon geen vervoer regelen voor einde van de middag). Ook moet ik nu de 29e weer terug voor een vervolg afspraak (vervangen van het roostertje in de auto). Hiervoor heb ik nog geen afspraak bevestiging ontvangen. Ik zal zelf maar eens weer contact opnemen. Mijn eerdere ervaringen hiervoor waren ook niet heel positief.

20 november 2019

Soheil uit Eindhoven

  • service3
  • deskundigheid5
8 ASV Veghel

Snel en goed geholpen

19 november 2019

Joost uit VEGHEL

  • service9
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
8 ASV Veghel

Ik was uitgegaan van een wachttijd van 3 uur, maar dat werd bijna 4 uur. Een gratis lesauto zou ik een groot pluspunt v8nden.

19 november 2019

M.P. vd Linden uit Uden

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
8 ASV Eindhoven

iedereen is vriendelijk. de contacten met de werkplaatsreceptie zijn prima en er wordt goed de tijd genomen. wat voelt als een persoonlijke benadering.

19 november 2019

Edwin uit Geldrop

  • service8
  • deskundigheid8
10 ASV Veghel

Omdat ik tijdelijk niet achter het stuur kon, werd de auto netjes gehaald en weer terug gebracht toen hij klaar was.

18 november 2019

Germa uit Veghel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Veghel

Goed geholpen en auto gewassen weer terug gekregen!

18 november 2019

Johan Vermulst uit Oss

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 ASV Eindhoven

Ik ben zeer tevreden, netjes te woord gestaan en koffie verzorgd, ook is de auto schoon en fris geleverd na de onderhoudsbeurt. Ik had hoger kunnen geven maar ik geef nooit meer dan een 9 want een 10 vind ik overdreven hoog.

18 november 2019

Ad uit Hoogeloon

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 ASV Veghel

heerlijk weer een bijna nieuwe auto thuis

16 november 2019

L.Valks uit Vught

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
9 ASV Veghel

nette behandeling, direct geholpen. Omdat er ruimte was in de werkplaats de geplande beurt eerder uitgevoerd. Paste wel in mijn agenda. Gratis leenwagen gehad

14 november 2019

Jan uit Veghel

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit7
10 ASV Veghel

Zoals het hoort!

14 november 2019

Ren uit Veghel

  • service10
  • deskundigheid10
10 ASV Veghel

prima geregeld

14 november 2019

Joost van den He uit Gemonde

10 ASV Eindhoven

Zorgeloos

13 november 2019

Richard uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 ASV Veghel

Goede service. Onderdeel was niet voorradig en mij werd direct een ander auto aangeboden.

12 november 2019

Henry Uijen uit WIJCHEN

  • service8
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit7
10 ASV Veghel

Nvt

12 november 2019

Harrie uit Berghem

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 ASV Veghel

Afspraak kunnen maken in goed overleg Geen lange wachttijd. Goed overleg bij te vervangen onderdelen, Auto netjes gewassen en schoongemaakt.

12 november 2019

Ton uit LANGENBOOM

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 ASV Eindhoven

Zeer tevreden

12 november 2019

Morela uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
9 ASV Eindhoven

Uitstekende service

12 november 2019

Johan uit Someren

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
8 ASV Eindhoven

Prima

11 november 2019

Jan uit Weert

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
6 ASV Eindhoven

In januari bleken NOx sensoren niet goed te werken en zijn vervangen. In november bleek een signaal van de motorstoring, met dit zelfde probleem te maken te hebben, waarna een software update is gedaan. Het motorstoringslampje verscheen een week later weer en dus moest er grondiger naar gekeken worden. Nieuwe afspraak bracht aan het licht dat er niet de juiste sensoren waren geplaatst en die niet op voorraad lagen, maar de volgende dag konden worden vervangen. Mag hopen dat het daarbij blijft, want dit heeft me de nodige tijd gekost. Moet ik daar tevreden mee zijn? Zeg het zelf maar.

11 november 2019

Dragan uit Nuenen

  • service6
  • deskundigheid6
10 ASV Eindhoven

Bij de aanschaf van een nieuwe Mercedes door een goed advies van Jeroen hebben we een Mercedes GLA 180:Busjness Solution gekocht.

9 november 2019

Noel uit Veldhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Veghel

Zeer duidelijke uitleg door service balie inzake handelingen en benodigde extra's

7 november 2019

Ludo uit Best

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
8 ASV Eindhoven

Ik kon snel terecht met mijn probleem.

7 november 2019

Frank uit Nederweert

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit6
6 ASV Eindhoven

Reparatie lijkt prima uitgevoerd maar de auto was einde dag niet klaar en dit werd niet gecommuniceerd. We hebben zelf gebeld en toen bleek dat de auto pas de volgende dag klaar was. Verder ook geen communicatie wat er gerepareerd was.

5 november 2019

Nicole uit Eindhoven

  • service8
  • deskundigheid8
10 ASV Eindhoven

Snelle en zeer correcte service. Alle verrichte werkzaamheden zijn goed toegelicht

5 november 2019

Hugo uit Oosterhout

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 ASV Eindhoven

Zeer vriendelijk personeel en correcte benadering. uitgevoerde werkzaamheden worden vooraf gemeld en achteraf doorlopen/besproken, waardoor verassingen uitblijven en een goede vertrouwensrelatie ontstaat. Ook de leenauto was dik in orde (A-klasse).

5 november 2019

Walther uit Pelt

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit7
10 ASV Veghel

Uitmuntend

4 november 2019

Mario uit Oss

  • service10
  • deskundigheid9
9 ASV Veghel

Zeer klantvriendelijk ! Deze keer werd ik verrast ! De nieuwe winterbanden hadden niet de juiste bar. Moest er nog mee naar het benzine station....

4 november 2019

Sjef uit DRUNEN

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Veghel

Een zeer goed en klantvriendelijk bedrijf.

4 november 2019

jo Raaijmakers uit Sint-Oedenrode

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 ASV Eindhoven

WJ is the best I have ever seen! perfect! arranged so quick before my last day of ASV, detailed explain me the price list. very transparent and customer focus WJ, you made my day.

4 november 2019

Darcy Chen uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
10 ASV Eindhoven

afhandeling en contacten en oplossing van problemen mercedes me

4 november 2019

A.W.Jansen uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
9 ASV Eindhoven

keurig netjes

31 oktober 2019

Leon verver uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
10 ASV Eindhoven

soepele communicatie en afhandeling

30 oktober 2019

jan uit semler

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 ASV Veghel

Alles prima alleen het volgende. In 2015 moeten constateren dat de controle van de accu blijkbaar niet in het onderhoudsprogramma zit. Accu was toen tijdens een tussentijdse parkeerstop opeens leeg : wegenwacht constateerde dat de originele accu uit fabricage 2007 nog in de auto zat. Over kwaliteit dus niet te klagen ! Bij de recente onderhoudsbeurt heb ik als klacht aangegeven dat de versnelling moeilijk schakelde. Net of hij een drupje olie/likje vet nodig had. In de onderhoudshistorie van mijn B 170 was niet zo snel te achterhalen wanneer de olie in de versnellingsbak voor het laatst vervangen was !! Misschien ook de originele olie vanaf het moment van fabricage ? In ieder geval over kwaliteit wederom niets te klagen. Misschien tijdens de onderhoudsbeurten hier meer attent op zijn. Voor de rest chapeau van een zeer tevreden B170 rijder.

29 oktober 2019

M H Beets uit Helmond

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit10
5 ASV Eindhoven

Bandenwissel en winterbeurt voor zover ik kan beoordelen goed uitgevoerd. Verbaasd over het feit dat in een premium merk auto met een cataloguswaarde van euro 40.000 euro na 4 jaar de stoelverwarming al kapot kan blijken te zijn. Ben de enige bestuurder en gebruik de auto alleen voor prive doeleinden, dus dit past niet bij de verwachtingen van een Mercedes rijder. Service zou zijn een kosteloze vervanging van dit gebrekkige (niet Duitse?) onderdeel.

29 oktober 2019

Monique Bakx uit helmond

  • service1
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
6 ASV Eindhoven

Na het vervangen van mijn richtingaanwijzer kreeg ik de auto keurig netjes gewassen terug. Tot zo ver perfect. Eenmaal aan het rijden kom ik er achter dat ik mijn ruitenwisser niet meer uit kan. Maar weer terug bellen naar de garage.

29 oktober 2019

Bart van den Heu uit Eindhoven

  • service5
  • deskundigheid6
10 ASV Eindhoven

Je kunt van de afspraken op aan. De service is uitstekend.

29 oktober 2019

Chr.Vlker-Eras uit Vessem

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 ASV Veghel

Gewoon alles goed geregeld

28 oktober 2019

Jos uit Beneden-Leeuwen

  • service10
  • deskundigheid10
10 ASV Veghel

Super !

28 oktober 2019

Christ uit Schijndel

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Eindhoven

Niets aan te merken

28 oktober 2019

Evert Jan uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Eindhoven

Super vriendelijke mensen van asv garage

28 oktober 2019

Gienie van bakel uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
8 ASV Eindhoven

Nogal nors ontvangen, zal wel met de drukte te maken hebben gehad. Maar vriendelijkheid kost geen geld dacht ik zo. Bij het ophalen ging alles daarentegen wél correct klantvriendelijk. Prijs in orde en in lijn met hetgeen ik verwachtte.

28 oktober 2019

J. Reijnders uit Weert

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit7
9 ASV Veghel

p

26 oktober 2019

Hans van Nistelr uit Geffen

  • service10
  • deskundigheid10
10 ASV Eindhoven

Duidelijke afspraken en goede communicatie.

23 oktober 2019

Arie uit Best

  • service10
  • deskundigheid10
10 ASV Eindhoven

Klantvriendelijk en goede service

22 oktober 2019

Jan uit Deurne

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 ASV Eindhoven

ASV always takes well for my car and really nice service, good jobs!!

22 oktober 2019

Randy uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 ASV Eindhoven

Reacties medewerkers verschillend

22 oktober 2019

Hans uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
10 ASV Eindhoven

Helemaal geen omkijken naar. Goed ontvangen en communicatie top.

22 oktober 2019

Donovan Mac Nack uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
2 ASV Veghel

Ik ben zeer tevreden over de service Ook de auto ophalen en weer thuis brengen is geweldig

21 oktober 2019

PC van den Elzen uit GEMERT

  • service2
  • deskundigheid1
  • prijs/kwaliteit2
9 ASV Veghel

Prima service!

21 oktober 2019

Wouter uit Schijndel

  • service9
  • deskundigheid9
10 ASV Eindhoven

Zeer tevreden, maar wel heel erg duur !!

21 oktober 2019

R. uit Helmond

  • service10
  • prijs/kwaliteit6
10 ASV Veghel

Ik heb de servicebeurt op 3 oktober 2019 als prima ervaren. Ook een probleem met de navigatie werd nadien uitstekend opgelost op 7 oktober 2019.

16 oktober 2019

J. Meuldijk uit Nuenen

  • service9
  • deskundigheid9
10 ASV Eindhoven

Perfect

16 oktober 2019

Jarno uit Panningen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 ASV Eindhoven

zeer betrouwbaar bedrijf. Als er iets met de auto is wordt er op een keurige en betrokken manier overlegt

16 oktober 2019

annemieke uit rhoon

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 ASV Eindhoven

Update ontvangen wat er nagekeken en evt. vervangen is. Auto van binnen en buiten gewassen

16 oktober 2019

Edwin van Alst uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid8
10 ASV Veghel

Uitstekende service bij ASV .

15 oktober 2019

Willem uit Schijndel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 ASV Veghel

Auto is opgehaald en terug gebracht door vriendelijk personeel, alles netjes gemaakt en schoon weer terug.!!

15 oktober 2019

R van de Haterd uit Oss

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit7
9 ASV Veghel

Super vriendelijke telefoniste die het eerste contact heeft, verder geholpen door zeer deskundige aan de front desk. Gedurende het onderhoud wordt je geďnformeerd wat men tijdens het onderhoud tegen komt wat van invloed zou kunnen zijn op de vooraf opgegeven prijs. Bij het ophalen staat de auto er netjes gewassen bij.

15 oktober 2019

Mary uit Boekel

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
9 ASV Veghel

goed

15 oktober 2019

Frank uit Schaijk

  • service9
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit5
10 ASV Eindhoven

De auto is als ik hem weer ophaal goed nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vervangen of gerepareerd. Vooraf wordt er altijd telefonisch overlegd. De auto wordt ook gewassen en gestofzuigd, heel fijn!! Bij de jaarlijkse beurt en APK, brengt een chauffeur mij weer thuis en haalt mij ook op, na het telefoontje dat de auto klaar staat. Dit wordt erg gewaardeerd!

15 oktober 2019

Elfrida uit Veldhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Eindhoven

Of ik nu bel of binnen loop ik krijg altijd de juiste aandacht.

15 oktober 2019

Robert-Jan Kant uit Valkenswaard

  • service10
  • deskundigheid10
10 ASV Eindhoven

Inmiddels 5 maanden in het bezit van de nieuwe b-klasse, geweldige auto! Wij waren op zoek naar een hogere instap, en kwamen al snel uit bij de b klasse en een gla Na uitvoerige test ritten is onze keuze op de b klasse gevallen, hiervoor dank aan Jeroen van Oort, een geweldig persoon en verkoper. brigitte en Jack

15 oktober 2019

Brigitte uit Nistelrode

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 ASV Veghel

De servicebeurt van mijn auto is goed uitgevoerd fijn dat je telefonisch op de hoogte gehouden wordt van de uit te voeren werkzaamheden.

14 oktober 2019

Henk uit Venhorst

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
8 ASV Veghel

Goed ontvangen en van koffie voorzien. Beurt naar tevredenheid uitgevoerd.

14 oktober 2019

Frits uit Giessenburg

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit6
10 ASV Eindhoven

Bij binnenkomst twee super vriendelijke charmante knappe receptionistes, gastvrouwen die je meteen een welkom gevoel geven en je direct een koffietje aanboden. Service balie waar ze tijd voor je nemen en je heel duidelijk aandacht geven over de werkzaamheden die moeten gebeuren aan je wagen. Bij afhalen is je wagen als nieuw gewassen en gepoetst en je krijgt uitvoerig uitleg van de gedane werkzaamheden. TOP Tijdens de reparatie tijd een perfect bijna nieuwe Mercedes als bruikleen huurauto mee gekregen. Dan de attente super aardige Jeroen, die ons de wagen ooit heeft verkocht kwam meteen geďnteresseerd naar ons toe en nog perfecte uitgebreide uitleg gekregen over de nieuwe S en nieuw G klasse. Al met al een wereld bedrijf en Jeroen een sympathieke wereld vent.

11 oktober 2019

Els en Christ uit Arendonk Belgi

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Veghel

erg fijne en deskundige hulp

10 oktober 2019

Wiet uit Uden

  • service10
  • deskundigheid10
8 ASV Veghel

Communicatie is goed en alles is gegaan en uitgevoerd volgens afspraak

10 oktober 2019

Albert uit Schijndel

  • service10
  • deskundigheid8
8 ASV Veghel

Duidelijk communicatie: -eerst wordt de auto uitgelezen en visueel nagekeken, waarna ik netjes, -een opsomming ontvang van de punten die opgeleverd/ gerepareerd moeten worden. Onderwijl wordt er voor voldoende koffie gezorgd (terwijl ik op de wifi aan het werk ben al wachtend aan de koffietafel in de showroom). Top!

10 oktober 2019

Remco van Eck uit Vinkel

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
10 ASV Veghel

Welkom ontvangst, heerlijke koffie, snelle service, auto schoner en netter weer mee gekregen dan ingeleverd. Zoals altijd weer top gedaan.

9 oktober 2019

Karel uit Veghel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 ASV Eindhoven

Service/vakbekwaamheid is goed. Goed op de hoogte gehouden van noodzakelijke onderhoud. Onze andere Mercedes is in onderhoud bij een andere dealer. Daar krijgen wij een aantal extras zoals: - Gratis bijvullen van koel/ruitensproeier vloeistof en motor olie. - Gratis reparatie van banden en ster in de voorruit. - Gratis battery vervanging van de afstandsbediening. - Gratis APK - 10% korting op accessoires - Gratis/zomer winter inspectie. Gaarne ontvang ik uw reactie hierop of u dit ook kunt aanbieden.

9 oktober 2019

Paul Aerssens uit Reusel

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit6
8 ASV Eindhoven

F

8 oktober 2019

John uit Valkenswaard

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit7
9 ASV Eindhoven

Gewoon goed en snel geholpen, probleempjes ontdekt, even melden, oplossing zoeken voor leen auto en weer een tevreden klant. De klant staat bovenaan bij ASV, dat zit eenvoudig in de genen van al het personeel, top!

8 oktober 2019

Jos uit Helmond

  • service9
  • deskundigheid9
10 ASV Eindhoven

het was een fijn service ervaring, makkelijk om te regelen en klaar in minder dan een dag. Gratis fiets lenen was leuk!

5 oktober 2019

Nicholas uit Eindhoven

  • service10
9 ASV Veghel

Alles verricht conform afspraak en op tijd. Vriendelijkheid en klantgerichtheid staat centraal. Leuk team

3 oktober 2019

Edwin uit Zeeland

  • service10
  • deskundigheid10
7 ASV Eindhoven

Prima verzorging. Onderhoud na 6 jaar wordt echter wel prijzig (remmen en schijven en uitlaat zijn prijzig)

3 oktober 2019

Henk Jan Zwiers uit Eindhoven

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit5
8 ASV Eindhoven

Ik werd goed te woord gestaan, prettig behandeld. Communicatie is prima, goed en kundige afhandeling van dat wat moest gebeuren.

3 oktober 2019

Gerry uit Eindhoven

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
8 ASV Eindhoven

Alles ok

2 oktober 2019

Cees uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
9 ASV Eindhoven

Elektrische storing die soms optrad, met totaal geen relatie met b.v. weer of tijdstip. Andere garage kon de storing na weken niet verhelpen. ASV heeft het euvel in een dag verholpen.

2 oktober 2019

Gerard uit Valkenswaard

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 ASV Veghel

Ik ben goed ontvangen , en werd ook goed voor mij gezorgd,met koffie en thee . Het is een prettige sfeer om in te wachten , want mijn auto kreeg namelijk een beurt.

1 oktober 2019

M.P. Timmers uit Helmond

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit6
10 ASV Veghel

Prettig contact met de medewerkers. Gastvrij en kundig

1 oktober 2019

toine uit Geffen

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 ASV Veghel

Tja, wat moet ik nog zeggen na meer dan 30 jaar klant te zijn van ASV! Klantvriendelijkheid is in ASV gebeiteld.

1 oktober 2019

Jef uit Son en Breugel

8 ASV Eindhoven

Mijn ervaringen zijn positief.

1 oktober 2019

J.G.G. uit Mierlo

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
8 ASV Eindhoven

Flexibele afstemming over plannen van de afspraak. Komen de auto ophalen en brengen de auto netjes gewassen terug zoals 3 jaar geleden was afgesproken tijdens de aanschaf van de auto.

1 oktober 2019

Peter uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid8
9 ASV Eindhoven

Prima service, er kon snel een afspraak ingepland worden om de storing te verhelpen.

1 oktober 2019

G. uit Nuenen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 ASV Eindhoven

Opnieuw uploaden van navigatie niet vergoed door lease maatschappij is minpunt. zeker als de navigatie nog dateert uit 2015.

1 oktober 2019

Johan uit Geldrop

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit7
8 ASV Eindhoven

Auto gebracht en weer opgehaald voor APK keuring, geen bijzonderheden

1 oktober 2019

Pieter uit Eindhoven

  • service8
8 ASV Eindhoven

Wat beloofd is wordt gedaan

1 oktober 2019

ab uit cd

  • service8
  • deskundigheid8
10 ASV Eindhoven

Ik ben goed, snel en accuraat geholpen

1 oktober 2019

Jack uit Best

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 ASV Veghel

Prima service zoals gewoonlijk

30 september 2019

Jan uit Heeswijk Dinther

  • service10
  • deskundigheid10
10 ASV Eindhoven

Top service. Ruit keurig vervangen zonder enige sporen na te laten. Auto netjes gewassen en schoongemaakt, ook van binnen. Nog even bijgekletst met de verkoper die mij de auto verkocht heeft. Was weer warm ontvangst!!

30 september 2019

Robert uit Blaricum

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 ASV Eindhoven

Prima service en korte lijnen met mijn leasemaatschappij. Dat voorkomt een boel ergernis.

30 september 2019

Jrgen uit Leende

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
10 ASV Eindhoven

Geen opmerkingen

30 september 2019

Leon uit Heeze

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Eindhoven

Prima service. Positieve ervaring

30 september 2019

Lambert uit Best

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 ASV Eindhoven

Prima service

30 september 2019

C.A.A. Hoek uit VALKENSWAARD

  • service7
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit8
10 ASV Veghel

Afspraak ging prima, ophalen en wegbrengen ging soepel. Werd goed op de hoogte gehouden over extra zaken die moesten gebeuren. Prijs telling was duidelijk en volgens afspraak. Auto liep weer als nieuw.

27 september 2019

Will uit Veghel

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Veghel

Met lekkere koffie en persoonlijke aandacht. Fijn dat klanten bij hun voornaam genoemd worden als ze binnenlopen. Wij zijn geen nummertje.

26 september 2019

Jennefer uit Oss

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
2 ASV Veghel

Ondanks dat ik bij Mercedes verzekerd ben blijft men moeilijk doen over de huurauto. Dit is het enige dat ik te horen krijg. Kosten huurauto... Ik ben vanwege mijn werklocaties niet heel flexibel in het halen en brengen van de auto, probeer toch mee te denken. Omdat mijn auto daar niet in onderhoud is, denken ze bij ASV niet mee. Een van de receptionisten wist niet dat een huurauto gelijkwaardig standaard is bij Mercedes Benz verzekeringen.

25 september 2019

Paul uit 's Gravenmoer

  • service1
  • deskundigheid5
9 ASV Veghel

Alles volgens afspraak in orde gemaakt en auto weer op de afgesproken tijd beschikbaar.

24 september 2019

Jaap uit Heesch

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 ASV Eindhoven

Goede service vriendelijk personeel , een zeer tevreden klant

24 september 2019

Irma uit Veldhoven

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
10 ASV Veghel

Wordt altijd teruggbeld Wordt serieus omgegaan met klachten/opmerkingen Vriendelijkheid Mocht onderhoud langer duren dan gepland ontvang je regelmatig een update Goede koffie Goede Wifi ...

23 september 2019

Frank Jochems uit Sint Anthonis

  • service10
  • deskundigheid10
9 ASV Eindhoven

Goed doorgenomen afspraken en prijzen ben nu met goede auto in Spanje

23 september 2019

Hans uit Dennerode 34

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
8 ASV Veghel

Prima

19 september 2019

Jan uit Veghel

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
7 ASV Eindhoven

De onderhoudsbeurt aan de auto , bleek een hele grote te zijn. Ben daar van via mail op de hoogte gesteld en ook daar over teruggebeld. Ben behoorlijk geschrokken van de kosten ondanks dat er geen extreme defecten waren. Verder vriendelijk geholpen .

14 september 2019

Anja uit Helmond

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit6
8 ASV Eindhoven

Conform afspraak reparatie uitgevoerd en kosten vooraf gecommuniceerd.

11 september 2019

Etienne uit Helmond

  • service8
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
9 ASV Veghel

Telefonisch een afspraak gemaakt. Voor elk probleem een oplossing. Extra kosten worden overlegd wat ermee te doen. Auto stond schoon en gewassen klaar.

10 september 2019

Enrico uit Gemert

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
10 ASV Eindhoven

Na een andere merk keuze BMW weer de Mercedes showroom van ASV bezocht. Ben altijd erg gecharmeerd geweest van Coupe's, nu hadden ze er hele mooie staan. Ben gaan kijken en in gesprek gegaan met Jeroen van Noort, heb bij Jeroen al eerder Mercedes gekocht. Tijdens een fijne proefrit heeft Jeroen de andere auto bekeken en een voorstel opgesteld. Na wat onderhandelen hebben we elkaar gevonden. Kortom ik rijdt nu met grote tevredenheid weer in een Mercedes!. Of zoals Jeroen het stelt "eens een Mercedes altijd een Mercedes".

10 september 2019

Eric Gielen uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Eindhoven

Vlot en deskundig geholpen!!

10 september 2019

W. uit Eindhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
7 ASV Eindhoven

Goed geholpen bij ASV; ter plekke nog een vraag over telefoonverbinding, die meteen opgelost werd.

9 september 2019

Charlotte uit Eindhoven

  • service9
  • deskundigheid9
8 ASV Veghel

Ben zeer vriendelijk ontvangen en uitgebreid te woord gestaan wat er allemaal te gebeuren stond. Gedurende de apk keuring en grote beurt nog telefonisch contact gehad om een kleinigheidje direct te herstellen. Heb netjes een leenfiets meegekregen en keurig gebeld toen mijn auto gewassen weer opgehaald kon worden. Dit was een aangename verrassing.

27 augustus 2019

Mary uit Boekel

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit7
10 ASV Veghel

ik ben altijd uitermate tevreden met de service die ASV in Veghel mij keer op keer geeft Voor mij een dikke 10

26 augustus 2019

bart uit veghel

  • service10
  • deskundigheid10
10 ASV Veghel

Vlotte afhandeling en goede service

26 augustus 2019

Kees-Jan uit Herpen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
8 ASV Veghel

Netjes telefoontje met de kosten. goed meegedacht vwb opties met banden en remblokken. Punt van aandacht: Auto komt gewassen retour. Nejtes, behalve dat dit gedaan wordt in een wasstraat. Resultaat is dan niet altijd (Velgen bij mij) goed. Als je wast, zorg dan voor een goed resultaat.

22 augustus 2019

Teddy uit Damen

  • service8
  • deskundigheid8
8 ASV Veghel

Snel geholpen, omdat ik zou wachten op de reparatie bleek dat er ook een update moest plaatsvinden van de auto. Darrmaa ben ik 1.45 uur van mijn werkdag kwijt geweest. Als dat eerder gecommuniceerd was had ik een vervangende auto geregeld.

22 augustus 2019

Pieter uit van der Vorst

  • service6
  • deskundigheid10
10 ASV Eindhoven

In een woord fantastisch

22 augustus 2019

Richard uit Slegt

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Veghel

Hartelijke ontvangst, geen wachttijd dus kon direct door naar mijn werk. Was positief verrast door het vervangend vervoer en dat het ook nog een automaat was, was helemaal fijn. Nog niet eerder meegemaakt. Dus de lat ligt hoog voor een volgend bezoek :-)

20 augustus 2019

Maartje van den uit Luyksgestel

  • service10
9 ASV Veghel

Goed

19 augustus 2019

Rokus uit Oostvoorne

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ASV Eindhoven

Dankzij ASV werd toch APK geregeld en kwam alles weer goed

16 augustus 2019

John Smulders uit Veldhoven

  • service10
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
10 ASV Veghel

duidelijke uitleg vooraf en prima verzorging tijdens het wachten.

15 augustus 2019

de Vries uit Molenhoek lb.

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 ASV Veghel

Service georiënteerd bedrijf met oog voor detail.

15 augustus 2019

Robert uit Son

  • service8
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
9 ASV Eindhoven

Fijn ontvangst met een vriendelijke goedemorgen, volgens afspraak stond er een nette leenauto klaar. Mijn auto was op de afgesproken tijd weer klaar en stond keurig gewassen op mij te wachten.

15 augustus 2019

Marco uit Melis

  • service9
  • deskundigheid9
9 ASV Veghel

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

9 juli 2019

J.H. Littel uit WAALRE

9 ASV Eindhoven

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

9 juli 2019

N.G.H. Dix uit ST MICHIELSGESTEL

9 ASV Eindhoven

Van A tot Z zeer klantgericht en vriendelijk geholpen. Afspraken worden netjes nagekomen en verwachtingen overtroffen. NA mijn slechte ervaring bij STERN een verandeming

9 juli 2019

A. Jaring uit EINDHOVEN

8 ASV Veghel

Fijn en snel

8 juli 2019

N. Nazeri uit VEGHEL

8 ASV Eindhoven

Ik kom al jaren bij voorheen EMA en nu ASV. Niet vanwege een mercedes maar vanwege een SMART. Ik ben een tevreden klant.

8 juli 2019

H.G.M.B. Masseling uit WAALRE

8 ASV Eindhoven

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

8 juli 2019

W van Erp uit GELDROP

10 ASV Veghel

Buiten de genoemde vier kernwaarden, die door mij altijd al als voortreffelijk zijn ervaren, wil ik nog expliciet aanhalen de prettige ontvangsten, de correctheid, vriendelijkheid en de toegestoken helpende hand.

4 juli 2019

J.A.M. van den Broek uit BOEKEL

10 ASV Veghel

erg goed. ik word altijd erg fijn verwelkomt en ook de tijden die ik moet wachten zijn gewoon goed. Zodra de auto er staat begint men meteen er mee. Intussen kan ik rustig doorwerken en genieten van de mooie auto\'s om mij heen. Ook toen ik vervangend vervoer kreeg was dit top gerregeld. Ik heb geen idee over de prijs omdat de rekening naar de leasemaatschappij gaat.

2 juli 2019

W.L.P. van der Burgt uit GEMERT

10 ASV Veghel

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

2 juli 2019

G.M. Lodewijks uit VEGHEL

7 ASV Veghel

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

2 juli 2019

J.L.A. van Doorn uit VEGHEL

8 ASV Veghel

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

28 juni 2019

M.A. van der A. van der A uit UDEN

9 ASV Veghel

Alle volgens afspraak geregeld. Vriendelijk receptioniste en deskundig personeel.

25 juni 2019

N.C. Beckson uit WAALWYK

9 ASV Veghel

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

25 juni 2019

V.C.H.J. Sondag uit OUD-TURNHOUT

10 ASV Veghel

Vlotte service en zeer prettige behandeling

24 juni 2019

R.H.J.M. Jansen uit ST MICHIELSGESTEL

10 ASV Veghel

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

20 juni 2019

J.J. Geurts uit SCHIJNDEL

8 ASV Veghel

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

19 juni 2019

A.H.A.M. van Ham uit SCHIJNDEL

8 ASV Veghel

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

17 juni 2019

L.M.H. Elbers uit VEGHEL

10 ASV Veghel

zeer positief. initiatief, interesse, kundig, belangstellend en klantgericht

13 juni 2019

W.P.A. Heesakkers uit HELMOND

8 ASV Veghel

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

13 juni 2019

A.J. Krebbers uit DEURNE

10 ASV Veghel

Ik ben zeer tevreden over ASV. Men geeft je altijd een goed gevoel. En het is net dat stukje extra service waardoor je niet naar een ander bedrijf gaat.Toen ik bijvoorbeeld mijn auto op kwam halen na een onderhoudsbeurt, was deze gewassen. En de herkenning bij binnenkomst is ook een pluspunt.

13 juni 2019

Sandra Pierhagen uit VEGHEL

8 ASV Veghel

prima

11 juni 2019

B.M. Queens - Kokx uit S HERTOGENBOSCH

9 ASV Veghel

Ze zijn erg vriendelijk, opgewekt en klaar voor een goede service. Natuurlijk weten ze hun service in rekening brengen.

4 juni 2019

M.H. Gadzo uit SINT-OEDENRODE

10 ASV Veghel

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

29 mei 2019

P. van der Vorst uit SCHIJNDEL

8 ASV Veghel

ASV Veghel

29 mei 2019

W.H. van Litsenburg uit BERLICUM NB

9 ASV Veghel

Nette ontvangst en je kunt goede afspraken maken.

28 mei 2019

J.G.H. van Oosteren uit SCHAYK

8 ASV Veghel

Ik word altijd netjes te woord gestaan, zowel telefonisch als persoonlijk. Ik werd vantevoren gebeld over de uit te voeren werkzaamheden en kreeg ook gelijk een prijsopgaaf. Prima geregeld allemaal. Ik vind het ook altijd heel prettig, dat ik de auto altijd gewassen en gezogen terug krijg, fijne service.

27 mei 2019

J.H. te Nijenhuis uit UDEN