De nieuwe S-Klasse  


S-Klasse. De maatstaf.

Bij de nieuwe S-Klasse staan unieke comfort- en veiligheidstechnologieën in het middelpunt. Technologieën waarop u kunt vertrouwen, ongeacht of u de bestuurder bent of de achterpassagier. Het geavanceerde bedieningsconcept MBUX zorgt in combinatie met luxueuze materialen en doordachte functies voor een beleving die u in geen enkele andere auto tegen komt. 

Das Beste oder nichts

De nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse herdefinieert het topsegment met tal van innovaties. De S wordt niet alleen veel intelligenter, hij tilt ook de rijbeleving naar een nieuw niveau. De nieuwe generatie Mercedes-Benz User Experience (MBUX) geeft zowel de bestuurder als de passagiers innovatieve mogelijkheden voor communicatie en personalisatie. Meer dan ooit is de S-Klasse een privéruimte tussen huis en werk. Ook op veiligheidsgebied creëert de S-Klasse nieuwe maatstaven. Zo is het de eerste in serie geproduceerde personenwagen met airbags achter, ter bescherming van de passagiers op de achterbank bij een frontale botsing. Deze en vele andere innovaties onderstrepen de claim van Mercedes-Benz dat de S-Klasse de beste auto ter wereld is.

De nieuwe S-Klasse in de showroom

De S-Klasse staat nu in de showroom bij ASV Eindhoven en Veghel. Download hier de prijslijst of configureer uw eigen S-Klasse.

 

Waar bent u naar op zoek?