Kies uw product

.

VERBOUWINGSWEEK | 16 t/m 24 juni € 1.500,- EXTRA VOORDEEL!

 

 

In Eindhoven en Veghel zijn we momenteel aan het verbouwen. Daar hebben we ruimte voor nodig. U krijgt daarom van 16 t/m 24 juni € 1.500,- extra verbouwingspremie op alle nieuwe Mercedes-Benz en smart modellen uit voorraad. En dat is bovenop alle andere lopende acties, dus profiteer snel!

 

Combineer uw verbouwingspremie met onze andere acties:

 

Gratis upgrade naar Estate of Shooting Brake

Voor wie twijfelt tussen een Limousine of Estate hoeft de meerprijs van de Estate geen issue te zijn. Mercedes-Benz biedt op de C-Klasse, E-Klasse en CLA tijdelijk een kosteloze upgrade voor nog royaler rijden. Zo rijdt u dus een C-Klasse of E-Klasse Estate voor de prijs van een C-Klasse of E-Klasse Limousine en de CLA Coupé kunt u kosteloos upgraden naar een CLA Shooting Brake.

Uw voordeel per model:
• CLA Shooting Brake: oplopend tot € 1.300,-
• C-Klasse Estate: oplopend tot € 2.000,-
• E-Klasse Estate: oplopend tot € 5.000,-

 

>> Meer over deze actie

 

Activity Editions van de GLA en B-Klasse

De B-Klasse en GLA uit onze range compacte auto's zijn tijdelijk leverbaar als Activity Edition met een direct klantvoordeel van circa € 7.000,-. Rijk uitgerust op basis van de Urban line, waarbij u alleen de kleur en bekleding kiest. De GLA kan aanvullend nog voorzien worden van een AMG Sportpakket, de B-Klasse met het Nightpakket. De beide Activity Editions zijn gelimiteerd leverbaar, dus hiervoor geldt: op = op.

 

 

 

 

>> Meer over deze actie

 

Een complete A-Klasse voor € 25.000,- rijklaar

Ervaar het gevoel van rijden in een Mercedes-Benz nu al voor € 25.000,-* met de A-Klasse My First Star van ASV. Kies voor een uitvoering in spannend rood, chique zwart of cool wit. Standaard is de A-Klasse My First Star uitgerust met 16 inch lichtmetalen velgen en een zwarte diamond grille. Met het optionele Plus pakket krijgt u bovendien een achteruitrijcamera, Licht-en zichtpakket en 8" mediabeeldscherm voor slechts € 900,- incl. BTW.

 

 

 

 

>> Meer over deze actie

 

>> Bekijk alle acties

  


 

ACTIEVOORWAARDEN:

De verbouwingsweek actie is van toepassing op alle nieuwe, ongekentekende Mercedes-Benz en smart voertuigen uit onze voorraad. De actie is geldig op orders van 16 t/m 24 juni 2017, bij kentekenregistratie in juni 2017 en levering en betaling uiterlijk op 15 juli 2017.  Actie is niet geldig i.c.m. corporate sales, operational lease en privé lease. De actie is alleen geldig op nieuwe orders en na orderdatum niet meer te claimen. Niet geldig op lopende offertes. De € 1.500,- extra verbouwingspremie is inclusief BTW. Op alle transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.