Electric Stock Deals!

Kiest u voor een smart uit voorraad, profiteert u van groot voordeel. Dankzij uitzonderlijk hoge kortingen op onze voorraad ter waarde van de BTW. Het 21% BTW voordeel komt neer op 17,36% korting over de netto catalogusprijs inclusief opties af-fabriek. Op de autofactuur wordt na aftrek van 17,36% korting de BTW in rekening gebracht.


Elektrisch rijden met de smart EQ modellen.

De volledig elektrische rijervaring biedt rijplezier met direct beschikbaar koppel, naadloze acceleratie en een bijna volledige stilte. De nieuwe smart modellen profiteren van de EQ-technologie van Mercedes-Benz. Met de standaard 22 kW-boordlader worden de nieuwe modellen, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden, in iets minder dan 40 minuten opgeladen van 10% tot 80% actieradius als driefase laden mogelijk is.

Nu bij ASV € 3.000 extra voordeel op een nieuwe smart.

Kiest u voor 30 september voor een nieuw te bestellen smart EQ fortwo, smart EQ forfour of smart EQ fortwo cabrio, dan ontvangt u bij ASV een introductiekorting van € 3.000,-. Daarmee is de nieuwe smart er al vanaf € 20.995,- incl BTW/BPM en kosten rijklaar maken. Tevens kunt u bij de smart EQ fortwo gebruik maken van de subsidie op elektrische auto's, waardoor de smart er al is vanaf € 16.995,- incl BTW/BPM.

Ontdek de nieuwe smarts; Elektrisch voor vier. Elektrisch voor twee. Elektrische cabrio.

 


De premie “Electric Stock Deals t.w.v. BTW-voordeel” is geldig voor getekende klantorders van 1-7-2020 t/m 31-12-2020. De premie “Electric Stock Deals t.w.v. BTW-voordeel” leidt niet tot een aanpassing van de fiscale waarde van de voorraadmodel. Korting op nieuw te bestellen smarts is inclusief BTW en geldig op de consumentenprijs van alle nieuwe en ongeregistreerde smart EQ modellen (coupé, cabrio, forfour). Korting is geldig t/m 30-09-2020. Privélease en operational service lease zijn uitgesloten van deze korting. Niet geldig in combinatie met Corporate Sales ondersteuning.

 

Waar bent u naar op zoek?