Kaartupdate voor uw navigatiesysteem

Geen verrassingen onderweg, met een kaartupdate voor uw navigatiesysteem beschikt u over de meest betrouwbare route-informatie. Wist u dat elk jaar zo'n 15% van de kaartgegevens die uw navigatiesysteem gebruikt, verandert? Nieuwe wegen worden aangelegd en oude afgesloten, kruisingen worden verkeerspleinen en benzinestations sluiten. Wij bieden u nu de update voor uw navigatiesysteem tegen een extra scherp tarief. 

Weet u niet over welk navigatiesysteem u beschikt? We helpen u graag!

Garmin MAP PILOT

Nu tijdelijk € 95,- inclusief installatie. Inclusief verlenging van Live Traffic Information voor een periode van 3 jaar vanaf de datum van de update. Deze actie is geldig van 1 juni t/m 30 augustus 2020. De adviesprijzen zijn inclusief arbeidsloon en btw. 


Becker MAP PILOT

De laatste kaarten voor uw Becker navigatiesysteem. Nu tijdelijk voor € 85,- inclusief installatie. Deze actie is geldig van 1 juni t/m 30 augustus 2020. De adviesprijzen zijn inclusief arbeidsloon en btw.

COMAND of Mercedes-Benz Entry

Nu tijdelijk € 95,- inclusief installatie. Inclusief verlenging van Live Traffic Information voor een periode van 3 jaar vanaf de datum van de update. Deze actie is geldig van 1 juni t/m 30 augustus 2020. De adviesprijzen zijn inclusief arbeidsloon en btw. 

COMAND Online NTG 5.5 of MBUX

Uw navigatiesysteem wordt automatisch via een internetverbinding up-to-date gehouden voor de door u ingestelde regio. Standaard is dit de Benelux. Voor andere regio's kunt u dit handmatig bijwerken. Bij de meeste voertuigen is dit de eerste drie jaar kosteloos. U kunt de status voor uw navigatiesysteem checken in de Mercedes me portaal onder 'Online kaartupdate'.

 

Waar bent u naar op zoek?