Mercedes Business Solution Upgrade EditionsProfiteer tot en met 31 december van de Mercedes-Benz Business Solution Upgrade Editions. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos een overtreffend pakket aan!De Mercedes-Benz Business Solution Upgrade Editions


Val gerust voor het prachtige design van Mercedes en ontdek de zakelijk aantrekkelijke Business Solutions Upgrade op de A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse, E-Klasse en GLC. Tot en met 31 december 2018 krijgt u nog meer auto tegen een veel lagere fiscale waarde. Het principe: kies voor Business Solution en krijg zonder meerprijs het uitgebreide Business Solution Plus pakket. Of kies voor Business Solution Plus, dan upgraden wij het optiepakket kosteloos naar de Business Solution AMG uitvoering. Bij de Business Solution AMG heeft u nu ook tijdelijk de mogelijkheid om kosteloos een nightpakket* te selecteren.


 A-Klasse Business Solution Upgrade Edition
 B-Klasse Business Solution Upgrade Edition
 CLA Business Solution Upgrade Edition
 CLA Shooting Brake Business Solution Upgrade Edition
 C-Klasse Business Solution Upgrade Edition
 C-Klasse Estate Business Solution Upgrade Edition
 E-Klasse Business Solution Upgrade Edition
 E-Klasse Estate Business Solution Upgrade Edition
 GLC Business Solution Upgrade Edition
 GLC Coupe Business Solution Upgrade Edition 


Upgrade Editions
Ja, neem contact met mij op voor een scherp voorstel!


 
 
 
 
 
 
 

Actievoorwaarden

  • Geldig voor nieuwe Mercedes-Benz Personenwagens van het type A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse (Limousine en Estate), E-Klasse (Limousine en Estate) en GLC.
  • Geldig op klantorders van 1 september 2018 t/m 31 december 2018.

*Actie naar nightpakket is alleen van toepassing op de Business Solutions AMG in combinatie met de upgrade edition voor de A-Klasse, CLA (Coupe/Shooting Brake), GLA, C-Klasse (Limousine/Estate), E-Klasse (Limousine/Estate) en GLC (SUV). De actie geldt voor een periode van 1 september t/m 31 december 2018. De betreffende auto’s hebben een uiterste besteldatum van 31 december 2018. Vermelde prijzen zijn gebaseerd op de BPM van 2018. Uiterste registratiedatum is 28 februari 2019. Bij een latere registratiedatum geldt de BPM van 2019.


Vraag uw verkoper naar de verdere voorwaarden.