Puristische luxe en dynamiek tot in detail.

De nieuwe EQE

Dit is de volledig elektrische EQE. Van het iconische one-bow-design tot het adembenemende MBUX-hyperscreen. Bij de nieuwe EQE is sensuele esthetiek gecombineerd met geavanceerde ingenieurskunst op topniveau. Ervaar een nieuw en luxueus tijdperk van elektrische mobiliteit. Met een rijbereik tot 660 km (WLTP). De nieuwe EQE combineert zijn dynamische verschijning met een luxueus interieur, een balans tussen technische innovatie en moderne esthetiek.

De nieuwe business-avantgarde

Dé elektrische limousine

De sportieve business-limousine biedt alle essentiële functies van de EQS in een iets compacter formaat. Qua exterieurafmetingen is de EQE vergelijkbaar met de CLS. Net als de CLS heeft hij een vaste achterruit en een kofferdeksel. De interieurafmetingen overtreffen zelfs aanzienlijk die van de huidige E-Klasse. Op dit moment is de EQE verkrijgbaar als 350+ 4MATIC en Mercedes-AMG EQE 43. Later volgt onder andere de 300.

Breid uw comfortzone verder uit.

Interieur met digitale cockpit.

Het prachtige interieur van de EQE kenmerkt zich door zijn hoge afwerking en het voor de AMG 43 optionele MBUX-hyperscreen dat de volledige breedte van het dashboard bezet. Het meest hightech infotainmentsysteem van de automotive industrie.

Rijden met de EQE

Mercedes EQ Electric Experience Days

Autoweek ging alvast op pas met de EQE van Mercedes-EQ. Zelf ervaren? Dat kan tijdens een proefrit bij ASV Eindhoven of Veghel.De nieuwe EQE van Mercedes-EQ | Wereldpremière 

 

 

Waar bent u naar op zoek?