Electric Intelligence

Mercedes-EQ

  •  

Mercedes-EQ

 

Elektrisch rijden op topniveau. 

De elektrische auto's van Mercedes-EQ staan voor u klaar. We presenteren u graag onze compacte elektrische SUV's, de EQA en de EQB. En de splinternieuw full-size elektrische SUV; de nieuwe EQS SUV. Daarnaast vindt u bij ons de zeer comfortabele EQC en de nieuwe toplimousines EQE en EQS. Voor ruim personenvervoer hebben we de EQV voor u klaarstaan. De elektrische MPV van Mercedes. Mercedes-EQ combineert comfort met intelligente laadfunctionaliteiten. Al onze modellen bieden een grote actieradius en het hypermoderne infotainmentsysteem MBUX. Elektrisch rijden start bij ASV Eindhoven en Veghel. Dé EQ-specialist. 

Schrijf u in en blijf op de hoogte van de nieuwe EQS SUV van Mercedes-EQ!

Dit is de fullsize elektrische SUV van Mercedes-EQ. De EQS SUV biedt zeeën aan ruimte, comfort en plek voor maximaal zeven passagiers in zijn avant-gardistische, luxueuze interieur. Een actieradius van meer dan 600 km. Een trekgewicht van 1.800 kg en tot 2.100 liter bagageruimte. Dit is reizen op niveau. Elegant en duurzaam.

Schrijf u in 


De EQA

De EQA is de compacte SUV van Mercedes-EQ. Een ruim interieur en comfortabele rijeigenschappen worden gecombineerd met een innovatieve aandrijflijn. Een WLTP actieradius tot meer dan 500 km voor de 250+ en uitgebreide laadmogelijkheden, inclusief snelladen tot 110 kW. Uiteraard zijn alle luxe- en veiligheidsvoorzieningen verkrijgbaar op de EQA.

De EQB

De EQB creëert nieuwe maatstaven met zijn flexibele ruimte en elektrische aandrijflijn. De EQB is het elektrische evaqulent van de Mercedes-Benz GLB. Hij biedt plaats aan maximaal zeven passagiers of maximaal 1.700 liter bagage. 

De EQC

De SUV van Mercedes-EQ heet EQC. Deze elektrisch allrounder heeft alles in zich om u een plezierige rit te verzorgen. Met zijn 408 pk gecombineerd met 4MATIC vierwielaandrijving is er altijd kracht voorhanden en met zijn grote accucapaciteit is er een actieradius mogelijk van 417 km WLTP. Het interieur van de EQC is een oase van luxe. Met mooie materialen, prachtige afwerking en het MBUX infotainmentsysteem.

De EQE

De volledig elektrische EQE. Met een rijbereik tot 660 km (WLTP) en een vermogen van 292 pk (215 kW) voor de EQE 350. Van het iconische one-bow-design tot het adembenemende MBUX-hyperscreen. Bij de nieuwe EQE is esthetiek gecombineerd met geavanceerde ingenieurskunst op topniveau. Ervaar een nieuw en luxueus tijdperk van elektrische mobiliteit.

De EQS

De maatstaf op het gebied van elektrisch rijden. Ultiem comfort, het Hyperscreen dashboard en vergaande autonome rijsystemen. Daarnaast hoeft u niet meer in te zitten over uw actieradius, de EQS heeft een range van meer dan 700 km en kan tot 300 km snelladen in slechts 15 minuten.

De EQV

De elektrische variant van de V-Klasse is de EQV van Mercedes-EQ. In deze luxueuze MPV is ruimte voor tot 8 personen die in alle rust en comfort kunnen reizen. Het interieur biedt alles wat VIP-klanten of reizigers verwachten. Riant verstelbare lederen stoelen met verwarming en ventilatie, het Burmester audiosysteem en het befaamde infotainmentsysteem MBUX. Mercedes-EQ heeft er alles aan gedaan de EQV een volwaardige Mercedes-Benz te maken. De WLTP actieradius bedraagt 355 km en met een vermogen van 204 pk is er altijd kracht voorhanden. Uiteraard is ook snelladen mogelijk; tot 110 kW.

 

Waar bent u naar op zoek?