Waarom Mercedes-Benz Certified?

Bent u op zoek naar een occasion, maar wel een die hetzelfde comfort en dezelfde zekerheid biedt als een nieuwe? Dan hebben we bij ASV Eindhoven voor u Mercedes-Benz Certified. Het kwaliteitslabel voor een gebruikte Mercedes die maximaal 6 jaar oud is en maximaal 150.000 kilometer heeft gereden. Standaard met 2 jaar garantie.

Zekerheid. Gegarandeerd door Mercedes-Benz.

Alle Certified occasions zijn gecontroleerd op maar liefst 100 essentiële punten. Bovendien is de historie van elke aangeboden auto volledig bekend, dus u heeft absolute zekerheid over het aantal gereden kilometers. Daarbij krijgt u altijd 24 maanden garantie. Dus geen onaangename verrassingen voor u.

Onze Mercedes-Benz Certified modellen bevinden zich in ons Occasion Center bij ASV Eindhoven. Enkele auto's rijden als demonstratie-auto. We adviseren u daarom van te voren even te bellen, mocht u komen voor een specifieke auto.

Een Mercedes-Benz uit Duitsland.

In Duitsland kennen ze bij Mercedes-Benz de 'Jahreswagen'. Zo goed als nieuwe auto's van medewerkers van Mercedes-Benz / Daimler. Daarvan zijn maar liefst zo'n 20.000 exemplaren beschikbaar. ASV heeft exclusief toegang tot deze fraaie voorraad, dus ook voor u is er een Mercedes-Benz die voldoet aan al uw wensen. Want als de Mercedes-Benz van uw keuze niet bij ASV staat, verzorgen wij uiteraard het volledige importtraject en leveren we u de auto met alle voordelen van het Certified label én met een nieuw Nederlands kenteken. Het verschil met een nieuwe auto wordt daarmee gevoelsmatig nóg kleiner.

Richard en Jeroen

Uw Mercedes-Benz Certified specialisten.

Wilt u meer weten over de occasions die wij op voorraad hebben staan, wilt u een scherp voorstel ontvangen of heeft u andere wensen? Wij staan voor u klaar!

Garantie

Bij een Mercedes-Benz Certified occasion heeft u een garantie van 24 maanden met uitgebreide Europese dekking. Uw kosten blijven in de garantieperiode beperkt tot die van regulier onderhoud en normale slijtage. Dus geen onaangename verrassingen.


Mobilo pechhulp

Waar u ook bent, onze service is altijd dichtbij. Want ook als het even tegenzit, is het prettig dat u met een Mercedes-Benz rijdt. Als u onderweg een probleem hebt met uw auto, kunt u in heel Europa rekenen op snelle hulp ter plaatse. Meer dan 3000 service partners staan in heel Europa 24/7 voor u klaar.


Onderhoud

De onderhoudshistorie van elke Mercedes-Benz Certified auto is bekend. En we maken uitsluitend gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen. Want alleen het beste is goed genoeg om de veiligheid, het rijcomfort en de restwaarde van uw Mercedes-Benz optimaal te houden.


Een complete inspectie

Elke Mercedes-Benz Certified occasion wordt voor verkoop gekeurd en op meer dan 100 essentiële punten gecontroleerd. Zo heeft u de garantie dat een Mercedes-Benz Certified occasion hetzelfde comfort en zekerheid biedt als een nieuwe Mercedes-Benz.


Connectiviteit

Mercedes me maakt uw leven makkelijker. Uw auto kan nu verbonden worden met uw smartphone om zo toegang te krijgen tot een breed scala aan digitale diensten. Bijvoorbeeld een diagnose van uw auto, inzicht in eerder gereden trajecten of hulp bij pech onderweg.


Gegarandeerde kilometerstand

Bij Mercedes-Benz Certified heeft u absolute zekerheid over het aantal gereden kilometers van uw auto. De historie van elke aangeboden auto is namelijk volledig bekend. Daarom wordt een Mercedes-Benz Certified occasion dan ook geleverd met de Nationale Autopas (NAP).


Financiële diensten

Mercedes-Benz Financial Services heeft verschillende financierings- en leasingmogelijkheden. Zo bieden we u ook op financieel gebied maatwerk.


Inruil

Als u een Mercedes-Benz Certified occasion koopt, kunt u uw huidige auto inruilen. Kom bij ons langs, onze experts bepalen graag de waarde van uw auto.

 

 

Waar bent u naar op zoek?